Videli su jedan post na Fejsbuku i ostali bez svega što su imali

Beki Žnek i Mark Higins su izgubili sve svoje stvari kada su za selidbu angažovali kompaniju koju su našli na Fejsbuku.

ljubav dvoje
Foto: pixabay.com

Beki je videla profil kompanije na Fejsbuku koji je imao pozitivne ocene i komentare, te ih je u dogovoru sa suprugom pozvala. Došli su tačno na vreme i za 45 minuta spakovali sve.
Sve se nalazilo u kutijama, koje su potom momci spakovali u kombi, a televizor sui z straha da se ne ošteti prevezli kolima sami. Ispostavilo se da su jedino to uspeli da sačuvaju.
“Prošlo je više od 45 minuta od trenutka kada su spakovali naše stvari, a nisu se pojavili ispred našeg novog doma do kog se stiže za 25 minuta. Odmah nam je sve postalo sumnjivo. Zvala sam ih više od 40 puta i nisam uspela da ih dobijem”, rekla je Beki.

Par se našao u kući sa sedmomesečnom bebom i sa jednim televizorom. Nažalost, ušteđevinu su potrošili na otvaranje paba koji su samo jedan dan ranije otvorili.
“Ljudi su nam pomogli tako što su nam donirali neke delove nameštaja, ali to i dalje nije kompletno. Međutim, mi nismo izgubili samo nameštaj vredan 11.000 evra, izgubili smo naše uspomene, fotografije, drage predmete. Sve to je nestalo u kombiju tih kradljivaca”
Slučaj je prijavljen policiji, a par se nada da će počinioci biti uhvaćeni brzo.

(bulevar.b92.net)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close