TRI OSOBE KOJE MORATE PRONAĆI U SVOM ŽIVOTU: Svemir će ih poslati k vama kada bude pravo vreme

žena px
Foto: pixabay.com

Život se sastoji od ljubavnih odnosa koji nas guraju u ekspanziju i pomažu nam da rastemo. Svi odnosi igraju ulogu u našem razumevanju života i razvoju našeg karaktera, ali neke veze su posebnije od drugih.

Postoji mnogo različitih vrsta odnosa koje možete imati u životu, ali postoji nekoliko vrsta koje su u potpunosti bitne za vaše putovanje na ovoj planeti.

Vaša srodna duša

Vaša srodna duša je ona duša s kojom ste kliknuli na svim nivoima. Doslovno je nemoguće da se s tom dušom osećate nelagodno. Ponekad se možete i prepirati, ali uvek sve rešite i to na kraju samo ojača vaš odnos.

Možete biti odvojeni i 3 godine od te osobe, ali kad se ponovo sretnete – kao da se ništa nije promenilo, jer rezonujete na svim mogućim nivoima. Kada se susretnete, možete imati čudan osećaj prisnosti, kao da ste izabrali da uključite tu dušu u svoj život i pre rođenja.

Ovaj neobičan osećaj prisnosti često dolazi iz činjenice da delite prošle živote s tom osobom i odlučili ste da dođete baš ovde da zajedno obavite misiju.

Suprotno verovanju pop-kulture, vaša srodna duša ne mora nužno biti suprotnog pola, niti vaš životni partner. Može se pojaviti kao vaša majka, brat, sestra ili najbolji prijatelj. Svaka osoba susreće svoju srodnu dušu u nekom trenutku u svom životu. Ako je još niste našli, očekujte da će se to dogoditi u budućnosti.

Vaše ogledalo

Vaše ogledalo je osoba koja vam govori stvari onakve kakve jesu. Ona je iskrena s vama, nije je briga hoćete li biti povređeni istinom. Ali to što ne brine o vašim osećanjima omogućuje joj da napravi uticaj koji će vam doneti transformaciju.

Ne govorim ovde o bezobrazluku. Govorim o prijatelju koji će vam reći kad niste na pravom putu ili kad se ne ponašate onako kako biste trebali.

Često se događa da i vi imate istu ulogu u životu te osobe i iz tog razloga vi delujete kao ogledalo jedan drugome, a odražavate područja na kojima je potrebno raditi.

Možete se raspravljati češće nego što je potrebno, ali ispod tih argumenata leži iskrena briga koja se ne može poljuljati. Ponekad je svima nama potreban neko da nas probudi kada prestanemo biti odgovorni.

Vaš zaštitnik

Vaš zaštitnik je vaš mentor, učitelj i vodič. On vam pruža nadahnuće, ohrabrenje i povratne informacije o vašem životu. Vodi vas i pomaže vam u teškim situacijama. Nekim ljudima njihov zaštitnik može doći u obliku jednog člana porodice, a drugima se on može pojaviti kao učitelj ili trener.

Nekima se on može pojaviti u obliku nekoga ko više nije ni živ, poput Krishne, Buddhe, Isusa,… Važno je imati nekoga kome se možete obratiti kad vam je teško, nekoga ko je uvek u mogućnosti podstaknuti vas i ponuditi vam smernice na vašem putovanju.

Kada dublje uronite u svoje putovanje, vaš zaštitnik će postajati manje ličan. On se ispočetka može pojaviti kao član porodice ili prijatelj, a zatim, nakon što shvatite svoju univerzalnost i povezanost sa svime, Mesec, Zemlja i duhovi prirode će postati vaši zaštitnici.

Umesto da tražite odgovore od učitelja, tražitćete odgovore direktno od izvora.

To su tri arhetipske osobe od kojih će svi imati koristi u svojim životima.

Ako ste dovoljno srećni da ih imate, borite se za njih i poštujte ih. Ako ih još niste susreli, nastaviti raditi na vlastitom razvoju i svemir će ih poslati vama kada bude pravo vreme za to.

 

(thespiritscience / atma.hr)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close