Trava na grobu mladića iznenada postala zelenija: Majka zaplakala kada je shvatila istinu! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Jeff Reissig

Bila je ubeđena da je to delo anđela

U maju 2014, Džejk Rejzig izgubio je svoju suprugu, sa kojom je proveo 65 godina. Džejk i Liz su imali romantičnu vezu zbog čega je jedva uspeo da podnese taj gubitak.


Džejk od tada neobičnu rutinu u svom gradu u Teksasu. U 86. godini svako jutro odlazi u crkvu, a onda se sreće sa nekim od svoje dece i pije kafu. Konačno, dolazi kući i preseca nekoliko ruža koje cvetaju u njegovoj bašti. Na kraju, odlazi na groblje gde je Liz sahranjena, spušta ruže i zaliva travu.

U leto 2015. godine došlo je do preokreta jer je u Teksasu bila suša. Džejk je primetio da se trava sušila oko Lizinog groba i postala braon, kao i svuda okolo. On je zalivao grob toliko dugo sve dok trava ponovo nije povratila boju.

Bio je to letnji dan kada je Džejk primetio ženu koja plače na susednom grobu. Džejk je saznao da je tu ležao ratni veteran, a ovo mu je bila majka… U narednom periodu Teksas je zadesila strašna suša, što je uticalo i na travu na groblju.

Ono što je Džejk tada uradio oduševilo je ljude koji su čuli za ovo i zapalilo društvene mreže… Naime, deka je svakog dana zalivao travu na grobu vojnika dok ona ponovo nije ozelenela, što je strašno ganulo majku poginulog vojnika.
Pogledajte ovu dirljivu priču:

(Stil.kurir.rslikemag.com)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close