TEŠKE ŽIVOTNE OKOLNOSTI: Naša poznata glumica važi za lepu ženu, ali iza njenog pogleda i osmeha krije se TUŽNA SUDBINA

Foto: Facebook

Njenoj prefinjenosti i ženstvenosti mnogi se i danas dive. Važi za jednu od pravih umetnica na ovim prostorima, ali njen život nije bio ni malo lak. Od malih nogu Milica Milša je imala probleme sa zdravljem.

Milica je kao devojčica dobila skoliozu – njena kičma nije mogla da prati rast tela, pa je bila primorana da nosi mider od pete do petnaeste godine.

 

– Bio je napravljen od metalnih šipki, protezao se celom dužinom trupa, bio je težak i nezgrapan. Učinio je da dobijem struk i stojim pravo. Nisam bila svesna svog izgleda, ali moji roditelji jesu i strašno su patili. Majka je plakala kad su se ljudi na ulici okretali i gledali dete koje ide u metalnom mideru i ne može ni da se sagne. Njoj je bilo žao, ali mojim drugaricama to nije smetalo. Tata je od klečanja pored mene trajno oštetio kolena. Svakodnevno sam morala da vežbam, i ne znajući, vežbala sam za manekensku liniju- izjavila je glumica jednom prilikom.

U ŠOKU: Pogledajte kako su učesnici „Zadruge“ reagovali kada su čuli da je Zoran Marjanović uhapšen (VIDEO)

Sa 23 godina je rodila sina kojem je dala ime Antonije, po ocu, ali pre toga ju je ostavio partner sa kojim je zatrudnela. Ostala je bez muškarca, ali ne i bez svog sina. Nakon njegovog trećeg rođendana, doživeli su saobraćajnu nezgodu.

– Taksi je prošao kroz crveno, Antoniju nije bilo ništa, a ja sam sedela u taksiju, čekajući hitnu pomoć, i razmišljala šta se to dešava sa mnom jer noge sam osećala, ali nisam mogla da ih pomerim. Karlične kosti su mi bile polomljene na četiri mesta. Iz bolnice sam izašla sa 48 kilograma, taj kostur nije znao da hoda, ponovo sam učila.

Noge su mi bile kao u koze, svi mišići atrofirali. Trebalo je izdržati mesec i po dana bolova, nepokretnosti i nemogućnosti da budem s detetom. Smela sam samo ruke da pomeram. Nisam mogla da mrdnem, a kamoli da ustanem ili okrenem se. Narednih 40 dana bila sam nepomična u postelji, ležala ravno, kao daska za peglanje

Tu nije kraj njenim nedaćama. Nekoliko godina kasnije zadesile su je dve velike nesreće o kojima joj je i danas teško da priča. Ipak, nijednog trena Milica se nije predala već je bila posvećena svom životu, deci i porodici pa je i danas možemo uvek videti samo sa osmehom na licu.

(Blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close