Suprug i ja smo do tada bili savršeno srećni: A onda ga je porodična prijateljica videla sa drugom!

Žena p8
Foto: Pixabay.com

Oboje smo imali pristojne poslove, provodili vreme zajedno, naša deca su bila srećna… Nisam imala razloga da sumnjam da me vara

Kada je Kimberlin suprug postao nezainteresovan za njihov seksualni život, počela je da sumnja. Ali nije želela da ga optuži da zabavu traži u tuđem krevetu, zato je pokušala da potisne svoju intuiciju i da sve zaboravi. Međutim, on je počeo sve više vremena da provodi na poslu i družeći se s „prijateljima„, a njena sumnja se ponovno pobudila.

Na kraju, otvoreno ga je pitala, a on joj je otkrio istinu: viđao se s drugom ženom iz njenih leđa.

„Njegova nezainteresovanost za seks nije došla odjednom. Na primer jedan dan bismo vodili ljubav, a sledeći put mu se nije dalo i to je bilo ono što sam prvo primetila. Ali nisam htela da sumnjam. On je bio moj muž, i znala sam kako bi meni bilo da me on optuži za preljubu – zato sam pokušala da izbacim to iz glave. Ali bilo je teško ne biti ciničan. Prvo je sve porekao, a onda sam ga pitala drugi put. Ponovo je negirao, ali ovaj put agresivnije. Treći put je priznao.“

tužna žena p
Foto: pixabay.com

Žene, verujte intuiciji

Kimberli iz Hempšira je svoju priču podelila za IllicitEncounters.com, vodeći engleski sajt za upoznavanje, čija je ekipa nakon istraživanja koje je pokazalo da tri četvrtine žena zna kada je muž vara, razgovarala s nekolicinom žena i muškaraca koji su svoje partnere uhvatili u preljubi.

Za razliku od 79 odsto žena, samo je 49 odsto muškaraca bilo sumnjičavo kada su ih supruge varale. Žene su, pokazalo je istraživanje, mnogo češće „prozvale“ supružnike kada su sumnjale da ih varaju. Takođe, dva puta češće unajmljivale su detektive da istraže situaciju.

A mislila je da su srećni…

Šeril iz Koventrija nije morala da unajmi privatnog detektiva – njena prijateljica je videla njenog muža s drugom ženom. Potom je proverila njegovu istoriju pretraživanja na internetu što je potvrdilo njene sumnje.

„Moj suprug i ja bili smo uvek savršeno srećni… barem sam tako mislila. Oboje smo imali pristojne poslove, provodili vreme zajedno, naša deca su bila srećna… Nisam imala razloga da sumnjam da me vara – kao što sam rekla, mislila sam da je sve u redu – a način na koji sam saznala bio je potpuni kliše.

ljubav px .
Foto: pixabay.com

Živeli smo u malom gradu i nije bilo neobično nabasati na poznato lice. I to se upravo dogodilo. Porodična prijateljica ga je videla s drugom ženom. Bila sam u šoku kad mi je to rekla, ali prvo sam pomislila da se radi o koleginici, klijentkinji, prijateljici za koju ne znam… Ali postala sam sumnjičava i pretražila njegov kompjuter. Trebalo mi je neko vreme da to svarim, ali nekoliko dana kasnije sam ga nazvala i rekla mu da sve znam. Vrlo otvoreno smo o svemu porazgovarali i držala sam se neuobičajeno dobro, te smo nakon toga potražili bračnog savetnika.“

Kristijan Gren, portparol sajta za upoznavanje osvrnuo se na rezultate istraživanja i rekao je da se verovatno radi o ženskoj intuiciji ili pak muškarci loše prikrivaju tragove. No, kaže Gren, ako vam se pobudi i mala sumnja da vas partner vara, vredi verovati samoj sebi.

„Muškarci, s druge strane, nemaju to šesto čulo. Uglavnom nemaju pojma da ih žena vara ili je optužuju za prevaru, a da je ona potpuno nevina“, zaključuje Gran.

 

(Vesti-info/jutarnji.hr/Stil)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close