SPREMITE SE PREKRETNICA ZA SVE: U noći između 23. i 24. januara pojaviće se VUČJI MESEC! Evo šta TREBA DA URADITE!

Pun-mesec-vukovi-vucji-mesec
Foto-ilustracija: pixabay.com

Početak 2017. godine je bio turbulentan, ali nakon Vučjeg meseca možemo očekivati pozitivne promene. Ovaj pun, „vučji“ mesec će za mnoge biti prekretnica.

Na kraju, doći ćete do rešenja u do sada nerešivim situacijama i iznenada će vam se razjasniti šta će biti vaš sledeći potez.

Još jedna interesantna stvar je da će godišnji „Vučji mesec“ biti u znaku Lava, a on je prirodni vođa. Lav voli zabavu i ne voli konzervatizam, što podrazumeva da će narodni period biti veseo.

Možda ćete ponovo kontaktirati sa nekim iz vaše prošlosti – nekim starim prijateljem, nekim ko je vama važan, osobom koju sto u poslednje vreme zaboravili, ili samo želite da zaboravite na brige i zabavite se. Na kraju krajeva, to je ono što Lav radi najbolje.

moon
Foto: Pixabay.com

S druge strane, vuk je možda za nekoga zastrašujući, ali u duhovnosti, on je simbol jake intuicije i sposobnosti samospoznaje. U narednom periodu ćete doživeti „samootkrića.“ Zaći ćete duboko u svoj um i dušu i pokušaćete da ih povežete da rade kao tim, i uspećete.

Krajem januara i početkom februara će doći do izražaja prava slika vaših kvaliteta. Ako imate bilo kakve planove vezano za početak novog posla, ili nečeg novog, vučji mesec je sjajno vreme za početak.

U svakom slučaju, ova noć je najbolja za zabavu ovog meseca, i neki od vas će možda poželeti da ispitaju svoju divlju stranu.

Dan posle punog meseca, 25. januara, Merkur će prestati da bude retrogradan, a to znači da će mnoge stvari i želje, koje ste bezuspešno pokušavali da isplanirate i izvršite, konačno doći na svoje mesto i realizovati se.
Zadržite dobar duh i uživajte u svom ličnom Vučjem mesecu.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Vesti-info.rs/Webtribune/kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close