Sin ove žene bio je u komi dve nedelje, a kada se probudio otkrio je neverovatne stvari o…

ona-sin
Foto: screenshot ostalo / screenshot

Pre 11 godina, Džuli Kemp vozila se kući iz crkve sa suprugom Endijem i njihovim osmogodišnjim sinom Lendonom kada su doživeli tešku saobraćajnu nesreću. Endi je poginuo na licu mesta, a njihov sin, kako tvrdi, doživeo je smrt i ponovo se vratio među žive.

Automobil je bio toliko uništen da hitna pomoć nije ni znala da je dečak u kolima. Shvatili su da je dete unutra tek kada su videli njegovu cipelu. Kada su uspeli da izvuku Lendona iz automobila, njegovo telo nije davalo znake života. Bio je u komi.

Lekari su verovali da se mali Lendon neće probuditi, ali posle dve nedelje, čudesno se probudio. Svi su bili šokirani, ali i presećni, posebno jer nekim čudom, nije imao ni traga oštećenja mozga. Umesto toga, Lendon je imao neverovatnu priču o zagrobnom životu.

Džuli je oklevala i plašila se da kaže svom sinu da mu je otac umro. Kada je odlučila da to uradi, ona je ta koja je bila šokirana. Lendon joj je rekao: „Ja sam video tatu na nebu.“

Landon takođe tvrdi da je video prijatelja svog oca koji je poginuo u udesu mesec dana ranije.

„Niko od nas nije rekao ni reč jedan drugom, ali mi smo svi stajali tamo“, rekao je Lendon.

on-majka
Foto: screenshot ostalo / screenshot

Ali najneverovatnija deo Lendonove priče bio je kada je pogledao svoju mamu i rekao joj: „Uzgred, zaboravio sam da ti kažem. Video sam tvoje dvoje dece“.

U početku, Džuli nije imala pojma o čemu njen sin priča. Onda je shvatila na šta je mislio…

Džuli je imala dva pobačaja pre nego što je rodila svog sina, ali njemu to nikada nisu rekli.

– Znao sam da su mi to brat i sestra, iako mi niko ništa nije rekao o njima. Kada ste na nebu, znate ko je ko – kaže Lendon koji i danas ima vidljive posledice udesa, ali i jasna sećanja na život posle smrti.

Ipak, to nije bilo jedino njegovo iskustvo sa zagrobnim životom. Tri puta je umirao i vraćao se nazad. Kako kaže, treći put je video je Isusa i od njega dobio specijalan zadatak.

– Isus mi je rekao da moram da se vratim na Zemlju, da budem dobar hrišćanin i da ispričam i drugima za njega – tvrdi Lendon i dodaje da želi da ljudi znaju da Isus postoji, baš kao i raj i anđeli.

Svoje nebično iskustvo, Lendon danas koristi da bi pomogao drugima koji tuguju zbog gubitka voljene osobe. Njegova majka napisala je i knjigu o tome – „Vera ima svoje razloge“.

 

(blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close