SAMO POLAKO, PA NIJE KRAJ SVETA: Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 9. do 15. oktobra

horoskop kina
Foto: pixabay.com

Ove nedelje glavna je vest Jupiter, planeta izobilja, koja menja znake. On u utorak ulazi u znak Škorpije i tamo ostaje do novembra 2018. godine. Ovo će uticati na uzbudljiva dešavanja u vašem ljubavnom životu, zahvljajući Škorpiji koja žudi da se sa nekim spoji. Jupiter značajno povećava šanse da dvoje postanu jedno u svakom smislu: duhovno, fizičko, emotivno. Kada na sve ovo dodamo da ove nedelje planeta ljubavi Venera ulazi u svoj matični znak – znak Vaga, ljubav i harmonični odnosi predstavljaće vam največi prioritet i zadovoljstvo.

Ovan

Puni ste energije koja može da se pretvori u bes ako je ne iskoristite na pravi način. Ne tapkajte u mestu, već se posvetite poslu, prijateljima i hobijima. Vreme je za ozbiljan razgovor sa partnerom po pitanju budućnosti.

Bik

Ako osećate da kolege koče vaš napredak na poslu, vreme je da preuzmete konkretne korake. Ostanite hladne glave i zauzmite se za sebe. Slučajni emotivni susret pomeriće vam tlo pod nogama.

Blizanci

Prijatelju će biti potreban vaš savet, ali pokušajte da ostanete neutralni i da se ne uplićete previše u tuđe živote jer se može vama obiti o glavu. Subota je idealna dan za romantični susret. Pažljivo sa novcem.

Rak

Ne dozvolite da kolege utiču na vas i da vam promene mišljenje kada je u pitanju donošenje važne poslovne odluke. Sredinom nedelje vas očekuje interesantan razgovor. Zauzeti Rakovi željno očekuju romantičan vikend.

Lav

Iskoristite svoje diplomatske sposobnosti da rešite problematičnu situaciju na poslu. Ova nedelja je idealna za planiranje budućnosti sa voljenom osobom. Čuvajte se sukoba sa bliskim prijateljem. Slobodni Lavovi bi trebalo više da izlaze.

Devica

Oslonite se na svoju intuiciju kada je u pitanju odlučivanje o poslovnim pitanjima. Previše očekivanja od partnera može da dovede do sukoba krajem nedelje. Spustite loptu i pokušajte da se stavite u njegovu poziciju. Čuvajte se prehlade.

Vaga

Početkom nedelje vas očekuje novo poznanstvo vezano za posao. Ne oklevajte da iskoristite priliku koja vam se pruža. Moguće su nesuglasice sa partnerom zbog vaše potrebe da se više posvetite sebi. Staro prijateljstvo se može pretvoriti u nešto više.

Škorpija

Vaša produktvnost na poslu neće proći nezapaženo. Partner će vam prirediti prijatno iznenađenje. Slobodne Škorpije mogu uskoro da promene svoj status. Pokušajte da više spavate.

Strelac

Vaš trud na poslu konačno će se isplatiti i bićete nagrađeni. Ne možete očekivati da se situacija na ljubavnom planu promeni ako ne prezumete određeni rizik. Slobodni Strelčevi će dobiti čudan predlog. Ne propustite priliku da se dobro zabavite.

Jarac

Novo poznanstvo koje ste sklopili pomoći će vam da napredujete na poslu. Pokušajte da budete manje kritični prema partneru i da ne poveravate svakom vaše probleme. Ljudi nisu dobronamerni kao što očekujete da budu. Krajem nedelje vas očekuje finansijski dobitak.

Vodolija

Poziv iz inostanstva koji niste očekivali rešiće vam mnoge probleme. Vaši impulsivni postupci i loš odabir reči mogu da vam stvore ozbiljne probleme na ljubavnom planu. Oprezno sa trošenjem novca.

Ribe

Pokazaćete nadređenima da brzo učite i da ste dorasli zadacima koje stavljaju pred vas. Ako ste slobodni, ne oklevajte da prihvatite poziv za izlazak. Čuvajte se svađe sa bliskim prijateljem.

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close