ČUVAJ MI MOJE DETE: Potresno pismo Cuneta Gojkovića Gorici Popović dovešće vas do suza

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda, Tanjug/Dragan Kujundžić

Popularna glumica otkrila je da je dobila prošlog decembra pismo od legende srpske muzike, koji je, nažalost, preminuo u 85-oj godini

Vest da je preminuo Predrag Cune Gojković rastužila je mnoge ljude širom Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije. Poznata glumica Gorica Popović otkrila je na svom Fejsbuk profilu da joj je legenda srpske muzike poslao pismo u decembru prošle godine.

– Ovo je pismo koje sam dobila od legende naše muzike, prošlog decembra, povodom dvadeset godina predstave BROD PLOVI ZA BEOGRAD. Cune nas je obradovao gostovanjem u predstavi pre nekoliko godina. Bila je to velika čast i sreća za publiku i za sve nas… Ovo pismo jeste intimno, ali objavljujem ga kao dokument: Cune – veliki umetnik i veliki čovek. Počivaj u miru, gospodine… – napisala je Gorica i objavila fotografiju pisma.

A u pismu piše:

– Draga Gorice, dušo moja mila. Čestitam ti 20. „Brod“ u Ateljeu. Ti si, sine, posebna, uvek bila. Zahvaljujući svojoj ljubavi, humoru, talentu i posvećenosti, napravila si nešto što je, siguran sam, biser tvog pozorišta, a na kulturnoj sceni Beograda događaj će pamtiti generacije. Budi mi, sine, zdra i vesela i živela i srećna“ Kaže mi Kića (Katarina Gojković, Cunetova ćerka, prim. aut) da me pozdravljaš, pa evo pozdravljam i ja tebe. Čuvaj mi moje dete. Voli te tvoj Cunee – stoji u pismu.

Evo i pisma koji je Cune Gojković poslao Gorici Popović.

Foto: Facebook/Gorica Popović

Predrag Cune Gojković biće sahranjen u sredu u 15 časova u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close