PEVAČICA JE IZGUBILA SINA I SUPRUGA A ONDA SE RAZBOLELA: Evo kako izgleda njen život posle tragedije

andrijana-bozovic
Foto: Printscreen

Crnogorska pevačica Andrijana Božović doživela je veliku tragediju kada je ostala bez supruga i sina. Iako je bolan trenutak ostavio trag na duši, Andrijana je ipak skupila snagu i nastavila sa svojim životom.

Andrijana je nakon što je sakupila snagu da krene napred, dala intervju za crnogorske medije i dala savet ljudima koji su se našli u ovoj bolnoj situaciji.

„Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje“, rekla je pevačica i otkrila kako je uspela da prebrodi ovaj težak period:

 

„Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis.

Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to menjalo i moje stanje se menjalo i to nabolje. Ubeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro“, kazala je Andrijana.

 

(Puls/Kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close