Ovom slikom je osvojila internet, a komentari koje je dobila su je šokirali (VIDEO)

FOTO-SELFI-KOJI-JE-SOKIRAO-SVET-Zelela-je-da-pokaze-moc-sminke-a-onda-su-svi-postali-surovi
Foto:vesti.rs

“Tužno je što naše društvo tako razmišlja”, rekla je devojka.

Mejsi Bič (19) iz Velsa postavila je na Instagram fotografiju na kojoj joj je jedna strana lica našminkana, dok je druga bez šminke. Na ovaj način je htela da pokaže neverovatnu moć šminke, ali i da pokaže da se ne stidi svog izgleda.

Njenu fotografiju su šerovale sve društvene mreže, a čak ju je na svoj Instagram postavio i šminker Kim Kardašijan, Mario Dedivanović.

I dok se Mario divio njenom umeću šminkanja, ostatak interneta ju je izvređao.

„Evo zašto se bojim da se vezujem“ ili „evo zašto devojke treba voditi na bazen na prvi sastanak“ samo su neki od uvredljivih komentara koje Mejsi uopšte nije očekivala.

“Tužno je što naše društvo tako razmišlja. Šminka je deo mode i devojke vole da eksperimentišu i da budu kreativne, a ne da nose šminku kako bi krile lice ili varale ljude. Ne nosimo šminku zbog drugih ljudi, već zbog sebe. Ne bi trealo da kritikujemo žene i nazivamo ih isfoliranima ako nose šminku, isto ako što ne bi trebalo da im govorimo da su ružne ako je ne nose”, kaže Majsi.

Neki od ljudi su čak posumnjali da Mejsi pati od alopecije, pa da zato nema obrve i trepavice na prirodnoj strani lica, ali ona je objasnila da je reč o tome što je prirodno riđa i ima albino obrve od kad za za sebe. Međutim, nju su svi ovi komentari zaista šokirali, jer nije mislila da je razlika između njenog našminkanog i prirodnog lica toliko velika.

https://www.youtube.com/watch?v=vWWASQZYDlc

(b92.net/24sata)

Close