OSTALA BEZ VELIKE LJUBAVI: Jelena Bačić Alimpić doživela tragediju!

povreda
Foto: Instagram/jelena_bacic_alimpic

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić godinama unazad i te kako uspešno prodaje romane. Čitateljke uvek kažu da je ono što ih privuče čista emocija koju mogu da osete dok čitaju Jelenine knjige. Upravo emocija je ono što Jelenu i pokreće.

U životu joj nije bilo lako. Osim što je prošle godine ostala paralizovana, o čemu možete čitati OVDE, Jelena se i u prošlosti borila sa tugom.

Bivša voditeljka je u životu imala dve velike tragedije. Mlada je ostala bez oca, ali i prve ljubavi kojoj je puklo srce.

– Iskusila sam patnju, kako bih drugačije mogla da pišem. Zbog gubitka vrlo bliske i drage osobe, a to je moj otac, ali i u ranoj mladosti izgubljene prve ljubavi, na najtragičniji način naučila sam šta su bol i patnja – kaže za „Kurir“ Jelena, koja je imala samo 21 godinu kada se oprostila od dečka, koga je iznenada izdalo srce.

– Umrla mi je prva ljubav. Puklo mu je srce. Bio je jako mlad, imao je tek 30 godina. U knjizi „Ringišpil“ postoji scena koja opisuje taj trenutak u mom životu. To delo je moj prvenac, pa su se otvarali svi lagumi mog sećanja dok sam ga pisala, između ostalog i sećanje na njega – priča Jelena, koja nije želela da otkrije ime rano preminulog dečka, kako članovima njegove porodice ne bi ponovo probudila bolna sećanja. Inače, kakvu je Jelena torturu svojevremeno trpela, pogledajte OVDE.

VESTI-INFO.RS, LAJKUJTE NAS I PRATITE NA FEJSBUKU

(Blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close