OBAVEZNO POGLEDATI Ona ima 7 godina, bori se s rakom i lepo vas moli da za nju uradite SAMO JEDNU STVAR! (VIDEO)

ava-brajter-li
Printskrin: Facebook/Team Brighter Days

Molba ove devojčice će rastopiti vaša srca. Ne brinite se, ne košta ništa…

Devojčica od sedam godina boluje od leukemije, ali se bori kao lavica. Čak je i snimila video sa svojom jedinom željom i poslala ga svima vama. Trebalo bi da ga pogledate.

Ava Brajt Li je imala samo pet godina kada joj je, u februaru 2014,  dijagostikovana leukemija. Odmah joj je uključena agesivna hemoterapija, kao i zračenje, piše Huffington Post.

Imala je i transplantaciju koštane srži, posle čega se njeno zdravstveno stanje stabilizovalo.

Mađutim, u oktobru 2015. se leukemija ponovo aktivirala, a ovaj put su joj se pojavile lezije svuda po telu. Doktori su prognozirali da će živeti između tri meseca i godinu dana. Roditelji su se slomili od bola, ali Ava ih je sve podigla na noge.

– Kada sam saznala kakva je situacija, obećala sam Avi da ću sa svim ljudima na svetu da podelim njenu priču i da tražim pomoć – kaže očajna majka ove devojčice.

Prošlo je godinu dana, a Avina porodica je u sredu objavila video u kojem sedmogodišnja devojčica izražava jednu jedinu molbu upućenu celom svetu.


Avina želja je bila da se svi pomole da rezultati PET analize (pozitronska emisiona tomografija) budu u redu da bi ona mogla da se podvrgne novoj transplantaciji.

– Volela bih da se svi sutra pomolite za mene – izrazila je želju Ava na kraju video poruke, koju je pogledalo više od 150.000 ljudi.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

U četvrtak, Avini roditelji su objavili još jedan video, pored koga su napisali da su rezultati dobri i da će sedmogodišnjoj devojčici moći da se izvrši nova transplantacija koštane srži.

– Nije bitno koliko je još bitki ispred nas, važno je da smo ovu dobili. I to je nismo dobili sami. Hvala vam što ste prešli ovaj težak korak sa nama na Avinom putu ka izlečenju – napisala je njena majka.

 

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close