Novinarka o Šeril Kol: „Nisam ni primetila kokain dok sam je fotografisala“

šeril
Foto: Getty

Kada se na Instagramu pojavila fotografija britanske pevačice Šeril Fernandez Versini (poznatija kao Šeril Kol), modna novinarka Laura Krejk osetila je na svojoj koži bes društvenih mreža.

Laura je postavila fotografiju pevačice u toaletu kako stoji pored ogledala i pere ruke. Na fotografiji se mogao videti beli prah na lavabou, iako novinarka nije napisala da je pevačica konzumirala kokain, situacija se otela kontroli.

“U toku večeri otišla sam do toaleta kako bih napravila selfi. Nisam uopšte ponosna što radim to. Videla sam Šeril kako pere ruke u lavabou pored mog. Postupila sam impulsivno, fotografisala sam je i postavila sliku na Instagram. Gledala je u svoje ruke i ja sam u opisu napisala ‘Tuga u njenim očima’“, ispričala je Laura, prenosi “Metro“.

Ona se uplašila da ljudi neće shvatiti opis “tuga u njenim očima“, zato što je videla od drugog novinara da je postavio sliku tužnog psa na dan kada se dogodio napad u Parizu. Ubrzo potom je obrisala fotografiju.

Posle desetak minuta Laura je shvatila koliko je pogrešila. Na njen nalog stizale su preteće poruke i uvrede.

“Bićeš uništena kada nam dopadneš šaka. Ti si jedno odvratno stvorenje. Dobićeš ono što zaslužuješ“, pisalo je u jednoj od mnogobrojnih poruka.

Naime, Laura nije ni primetila da je pored Šeril bio beli prah, za koji se sumnja da je kokain, a onda je potom “Miror“ objavio o čemu je zapravo reč. Novinarka je naglasila da su mediji i fanovi pevačice od nje napravali negativca.

Laura se izvinila pevačici lično, ali Šeril ne želi da komentariše ovaj događaj.

(b92.net)