Nakon dvoje dece sa deformitetom zatrudnela 3. put: Ultrazvuk zapanjio sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Linden Heights

Ćerka im je rođena sa dva palca na jednoj ruci, dok je sin imao rascep usne i nepca. Očekujući treće dete, strepeli su za zdravlje bebe

Ališa Zik i Zek Smit iz Pensilvanije (SAD) nisu preterano religiozni. Međutim, očekujući svoje treće dete, jedan događaj ih je preobratio u prave vernike.

Ovaj bračni par je već imao dvoje dece. Međutim, ćerka im je rođena sa dva palca na jednoj ruci, dok je sin imao rascep usne i nepca. Očekujući treće dete, Ališa i Zek su strepeli za zdravlje bebe. Kada su videli nalaze sa ultrazvuka, znali su da ne treba da brinu.

Foto: Printscreen Youtube / Linden Heights

Naime, kraj lica bebe, u uglu fotografije nalazilo se još jedno lice. Roditelji tvrde da je reč o liku Isusa, koji gleda u njihovo dete.

„Kada su nam dali fotografiju, za mene je to odmah bio Isus. I izgleda kao Isus“, rekla je majka Ališa, a sa njom se složio njen suprug. Ova fotografija im je bila znak da će se njihova ćerka roditi potpuno zdrava, bez ikakvih fizičkih nedostataka. Kada je malena Brijela došla na svet, ispostavilo se da su bili u pravu.

Pogledajte njihovu neverovatnu priču:

(Stil.kurir.rs/likemag.com)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close