Najveći zavodnici bivše Jugoslavije zbog kojih su žene gubile glavu

Foto: urbanasrbija.com
Foto: urbanasrbija.com

Kada se prisetimo stare Jugoslavije i estradne scene, uglavnom nam na pamet padnu brojne lepotice koje su osvajale srca obožavalaca, ali bilo je tu i muškaraca zbog kojih su mnoge žene gubile glavu.

Svakako se moramo prisetiti i poznatih muškaraca koji su samom svojom pojavom ubrzavali puls lepšeg pola. Mnogi od njih dobijali su otvorene nepristojne ponude, a za vreme nekih koncerata na pozornicu su leteli grudnjaci pa čak i gaćice obožavateljki koje nisu mogle da obuzdaju svoje strasti.

ZDRAVKO ČOLIĆ

čola
Foto: svet.rs

Lepog Čolu su na nastupima pratile horde obožavateljki.  Zdravko je svojim stasom i glasom bacao u trans hiljade žena koje su pobožno čuvale sve njegove postere i ploče. Vlasnik najvećih hitova domaće pop muzike  danas  je oženjen i otac je dve ćerke. Broj njegovih fanova se ne smanjuje.

DRAGAN NIKOLIĆ

Milena-Dravic-Dragan-Nikolic

Dragan Nikolić smatran je za jednog od najlepših, ako ne i najlepšeg glumca bivše Jugoslavije. Odmah nakon svog prvog filma ‘Kad budem mrtav i beo “ Dragan je zapao za oko brojnim obožavateljkama. Na njihovu žalost, 1977. upoznao je na snimanju filma „Kako su se volele dve budale“, jednu od najvećih glumačkih zvezda Milenu Dravić. Nije im trebalo vremena dugo da se zaljube, a venčali su se u pauzi snimanja filma. I dan danas su u skladnom braku.

ŽARKO LAUŠEVIĆ

Žarko
Foto: presstiy.rs

Kao jako mlad stekao je veliku popularnost sa kojom je došla i horda vernih obožavateljki. Postao je popularan po ulozi u seriji „Sivi dom“, a zapažena je bila i njegova uloga u filmu „Šmeker“. Posle tragedije iz 1993. Žarko nestaje sa scene. Prošle nedelje u Beogradu pojavio se na promociji svog najnovijeg filma „Smrdljiva bajka“ i pokazao onaj stari šarm i harizmu po kojima ga pamtimo.

FRANO LASIĆ

Foto:blic.rs

U najveće zavodnike bivše Juge, bez sumnje se ubraja i talentovani Frano Lasić. Glumio je u brojnim filmovima i serijama, a posebno ga pamtimo u vrućim ljubavnim scenama s Mirom Furlan u „Kiklopu“. Žene su ga obožavale, ali i on njih, pa se tako Frano ženio i razvodio nekoliko puta. Danas je u braku sa Milenom Marić.

(blic.rs)