Molitve i anđeoske poruke Doreen Virtue za nedelju od 15. do 21. maja 2017: Evo kada je ženska moć najjača

uvo
Foto: Pixabay.com

Ova nedelja je pravo vreme za akciju!

Zahvaljujući posebno jasnom osećanju božanske potpore i vodstva, ovo je prava nedelja da krenemo u akciju i u svome životu započnemo nešto novo, ali i da ponovno pokušamo nešto što prvi put nije uspelo.

Za ovonedeljnu poruku Doreen Virtue odabrala je karte „Marija – kraljica anđela“ – osim što ih veoma voli i što oseća da imaju vlastitu životnu energiju, na to ju je potaknuo i Majčin dan na kraju prethodne nedelje.

Prva karta za ovaj dan je Deca – Moje je srce ispunjeno ljubavlju za decu, što stvara čuda i pozitivnu promenu za njih i mene. Ta karta ističe da smo svi mi deca, da smo svi jednako Božja deca, stoga jedni drugima moramo pristupati s prihvatanjem, bez prosuđivanja, videti jedni druge kao braću i sestre, videti ono po čemu smo slični umesto da tražimo razlike među nama.

Slede dve zajedno izvučene karte: Budite snažni i Akcija. Karta Budite snažni – Povlačim sebe prema gore i činim ono što treba učiniti govori o božanskoj ženskoj snazi, da ženstvenost i snaga jedno drugo ne isključuju. Ženska je snaga intuitivna, osetljiva, nežna, a osobito je impresivna kada se treba zauzeti za voljene osobe.

Poruku ove karte dopunjuje karta Akcija – danas krećem u akciju vezanu uz prioritete koji su ranije bili odlagani. Ona ističe da akciju treba izvesti na osnovu svoje snage, a ne iz straha.

Karta koja daje završni dodir ovonedeljnoj poruci je Poverenje – znam da Bog u Njegovoj neograničenoj mudrosti i ljubavi upravo sada odgovara na moje molitve. A odgovara nam tako, objašnjava Doreen Virtue, što dobijamo poruke da preduzmemo akciju, a mi moramo imati poverenja i slediti božansko vodstvo.

(Sensa klub)

8 komentara na Molitve i anđeoske poruke Doreen Virtue za nedelju od 15. do 21. maja 2017: Evo kada je ženska moć najjača

  1. All this can be done with the low down payment and also unwinded debt authorization needs for a common FHA mortgage.
    [url=http://www.bestcbangs.in/fake-cartier-love-bracelet-screwdriver-in-yellow-gold-at-low-price-b6035516-p741/]réplique love bracelet cartier[/url]

  2. Oh. That makes more sense. I knew the Jesus chose Latin to be the language of the Church, He and the Apostles quoted from the Greek Septuagint of the Old Testament, they wrote the New Testament in the Greek Septuagint, and the Latin alphabet evolved from the Greek. That’s what lead me to think Greek was Old Latin.
    b.zero1 bague bvlgari pour hommes faux http://www.top-bulgari.ru/fr/replica-bvlgari-bzero1-18k-white-gold-4band-ring-paved-with-diamonds-p750/

  3. Substantially, the post is actually the greatest on that worthw hile topic. I harmonise with your conclusions and also will certainly thirstily look forward to your coming updates. Simply saying thanks definitely will not just be adequate, for the extraordinary lucidity in your writing. I can immediately grab your rss feed to stay abreast of any updates. Fabulous work and much success in your business enterprize!
    bague bvlgari femmes Knockoff http://www.bjewelry.ru/fr/bulgari-bzero1-or-blanc-18-carats-bague-4-bandes-pav%C3%A9e-de-diamants-p-210.html

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close