Kada su se upoznali, oboje su imali partnere: Ljubavna priča Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović!

FOTO: FONET

Nakon Vojinovog razvoda i kraha glumičine veze, započeli su romansu

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović izbegavaju da postavljaju slike na kojima su prisni. Ipak, rešili su da naprave izuzetak, a povod je 15 godina ljubavi. Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma „Zona Zamfirova„, a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice. Na snimanju su se rodile simpatije, iako su oboje tada imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je bila u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Nakon Vojinovog razvoda i kraha glumičine veze, započeli su romansu. Nakon šest godina veze stali su pred oltar, a venčanje je bilo tajno. Kum na sklapanju braka je bio njihov kolega, Nikola Đuričko. 2008. godine dobili su bliznakinje, ćerke Milu i Veru. Sloboda i Vojin vešto kriju privatan život od očiju javnosti. S vremena na vreme se pojave zajedno na nekom događaju, ali svoju intimu ne iznose u javnost.

Foto: RTS/Promo

Na društvene mreže postavili su, po prvi put, fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti, koja je pokrenula veliki broj pozitivnih komentara.

Međutim, glumica je ubrzo obrisala sliku, iz samo njoj poznatih razloga.

Sramota gde mi živimo! Sloboda Mićalović: Jedva preživljavam, a ne mogu sad da izađem na ulicu…

(Stil.kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close