Jovana Joksimović objasnila zašto se Lukas nije pojavio u Jutarnjem programu!

Jovana-Joksimovic
Foto: Youtube/ Dobro Jutro – Jovana & Srđan

Voditeljka je rekla da se pevač javio redakciji, te da nema razloga da sumnja u njegovo opravdanje

Aca Lukas jutros u 10 časova trebalo je da se pojavi u emisiji „Dobro jutro, Jovana i Srđan“, gde je trebalo da govori o skandalu koji je pre dva dana šokirao Srbiju i region. Međutim, pevač nije došao u studio, a kako je Jovana objasnila razlog je taj što mu nije bilo dobro.

– Obećali smo vam gostovanje Ace Lukasa, ali on se oko sedam ujutru javio našoj urednici Aidi Đedović i rekao da mu nije dobro. Aca nam je javio da je u tom trenutku ulazio u neku bolnicu i mi ne želimo da sumnjamo u to jer nikad ne sumnjamo kad nam gost javi da mu nije dobro. Lukas je rekao da će doći u emisiju sutra ili prekosutra – rekla je Jovana, a ovo ne treba da čudi s obzirom na to da, kako nam se juče požalio Lukas, nije spavao dva dana.

Aca
Foto: Telegraf.rs

Podsetimo, Aca Lukas juče je, po povratku sa nastupa iz Švajcarske, sam otišao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Aca je u ovoj ustanovi saslušan kod tužioca, gde je priznao da jeste fizički napao Sonju.

Kako nam je ekskluzivno rekao pre izlaska iz tužilaštva, krivicu je priznao samo iz razloga da ne bi išao u zatvor.

– U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude – što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala – rekao nam je Lukas.

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close