IZ DANA U DAN, DO 23. JANUARA 2017. GODINE Na vidiku je miran vikend o kome odavno maštamo: Posle OVIH dana briga i nemira ,zvezde će vas iznenaditi slatkim LJUBAVNIM preokretom

musician
Foto: Pixabay.com

I kako se prošla nedelja završila, tako će ova i početi, lagano i bez posebnih dešavanja. Mesec u Devici neće obećati najsretniji dan, kao ni okolnosti, ali ga zato iskoristite za završavanje svakodnevnih obaveza i svih onih pomalo monotonih stvari koje inače ostavljete za kraj.

Pripazite na svoje zdravlje i fiziologiju. Dobar dan za post i detoksikaciju organizma (Mesec trigon Pluton). Uveče se čuvajte vatre i oštrih predmeta, ali i oštrih reči jer jednako možete biti povređeni, kako predmetom tako i rečima (Mesec opozicija Mars).

Utorak je nešto drugačiji. Promeniće Mesec znak i ući u Vagu koja budi nežnost, romantiku i potrebu za partnerstvom. Dan započinje vrlo harmonično (Mesec trigon Sunce), ali u drugom delu dana neke će se reči drugačije protumačiti, pa su mogući i nesporazumi. Napravite ugodnu atmosferu u intimnom društvu, prepustite se lepim trenucima i neka osećaji sami govore, a reči ostavite za neki drugi dan.

Mogući su lakši problemi sa autom, gužve u saobraćaju, kao i poteškoće sa malim uređajima (Mesec opozicija Merkur). A od srede kreću dani briga i nemira. Sve što se bude događalo toga dana, proživljavaćete duboko emotivno (Mesec kvadrat Pluton). A sve može biti vrlo riskantno i pogrešno.

Sunce će sledećeg dana promeniti znak, pa poslednji stepen znaka Jarca više liči na završetak nekih stvari, odnosa i veza nego na početak. Ukoliko budete imali nekih ponuda toga dana, znajte da neće biti sve onako kako je rečeno, nešto će ostati tajno, skriveno i nejasno. Veze i odnosi mogu biti strastveni, ali vrlo problematični, dužnički.

Tih dana mogu vam se dešavati vrlo napete i neprijatne situacije. U četvrtak je egzaktan aspekt Marsa i Saturna, istog dana kada i Sunce ulazi u znak Vodolije, pa s jedne strane Sunce oslobađa, nudi mogućnost izbora, a s druge strane, preci vas podsećaju da niste sami i da iza vas postoje još nečiji postupci za koje ste odgovorni, a jedini razlog je njihov gen koji nosite.

Da li je jedna tako mala okom nevidljiva čestica tako moćna da utiče na nečiji život? O da, itekako utiče. Emocije i misli koje projektujemo jače su od bilo koje stene, bilo koje materije, čak i olova (Saturn). Ali, ovo je dan kada se moramo povinovati i prihvatati sve što nam dolazi.

Aspekt Saturna i Marsa, za koji neki tvrde da je najteži aspekt u kosmosu, delovaće intenzivno bar dan pre i dan posle samog egzaktnog aspekta. Još će na sve to Mesec ući u znak Škorpije, pa neće biti nekog posebnog veselja. Možete imati neke neugodne susrete, razgovore ili vam na naplatu stigne neki zaostali račun i to sa kamatom. Situacije na poslu zategnute ili je posla više, što vam neće dozvoliti da se odmorite i opustite.

ancient
Foto: Pixabay.com
I kako se prošla nedelja završila, tako će ova i početi, lagano i bez posebnih dešavanja. Mesec u Devici neće obećati najsretniji dan, kao ni okolnosti, ali ga zato iskoristite za završavanje svakodnevnih obaveza i svih onih pomalo monotonih stvari koje inače ostavljete za kraj.

Čak i da vam sve krene naopako, ljubav će vas oraspoložiti

Na mundanom nivou ovaj aspekt pojačava agresivnost i fizičke napade. Izbegavajte sumnjive ljude i nepoznata mesta, posebno ako se nalaze blizu vode (Mars u Ribama).

U petak, čak i da vam sve krene naopako, ljubav će vas oraspoložiti i učiniti da sve brige zaboravite. Strastveni aspekt između Venere i Plutona, pored jakih strasti nekad izaziva i velike promene. Ono što vam može doneti jeste trenutak u kojem se možete osetiti uplašeno ili prevareno, što i nije simbolika sreće i radosti, ali to je samo prividno.

Okolnosti mogu biti te koje usporavaju i otežavaju svaku situaciju, ali već nakon par dana shvatićete da je sve što vam se događalo zapravo bilo u vašu korist i da je sve onako kako ste vi želeli. Sve, samo je strah taj koji se ponekad maštom poigra, pa od senke i sunčevih zraka, razna čudovišta stvara. Šta god vam se bude nametalo tih dana, ne odbijajte i ne bunite se. Saturn je taj koji govori o nekadašnjim akcijama, o dugovima i grehovima.

Svi greše i ljudski je napraviti grešku, ponekad sasvim slučajno, a ponekad iz slabosti.

Nekad se to radi vrlo namerno i svesno, ali mnogo puta se dešava da se iz najbolje namere kaže nešto što sagovornika može jako da povredi. Vi niste videli, ni drugi možda nisu, ali srce povređenog, zaplakalo je, a nebo nije ravnodušno na takve osećaje. Ono vidi i oseća šta se to krije u malim ljudskim dušama i srcima.

Pa koliko je patnje bilo, sada nagrade ima, koliko je ljubomore i zavisti bilo, sada će nemira biti, a ako je neko mržnju i osvetu gajio, sada će dobro da plati. Pa sve i da je tako bilo, darujte, platite i ne čekajte kusur da vam vrate, već častite. Veselite se i radujte ma kako izgledalo napeto i bolno. Nije sve tako. Ovo su idealni dani kada možete otpustiti svoje grehe, svoje teške misli i osećanja.

Napravite tokom vikenda jedan isceljujući tretman, dobro bi bilo i fizički i psihički, ali kako je sada važno svoju energiju pročistiti, fokusirajte se na vaš psihički nivo. Otpustite sve što vas opterećuje, sve što vam brige stvara i pokušajte da ne mislite ni o čemu. Ovi su tretmani slični mnogim religijskim postovima gde se ljudi pripremaju za pričest.

 

Poste, odricajući se hrane i sve onako u skladu sa verom, ali često se zaboravi jedan jako važan deo, a to je da se ne misli negativno, ružno, da se ne koriste teške reči, da se ne puši, ne pije, već da se daruje, voli i što više ljubavi u srcu ima. E, sada je vreme da se prisetite pravih postova i pravih pričesti.

Budite spremni, budite otvoreni, jer pred vama je jedan sasvim novi put, put promena i oslobođenja (Sunce u Vodoliji). Sada je vreme da se neke vrednosti podignu na viši nivo i da se tuđe slobode više cene. Ovo se vreme (Sunce u Vodoliji) najbolje opisuje citatom:

Zarobi me i nikad me nećeš imati, daj mi svu slobodu i biću ti večni sluga“.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Vesti-info.rs/story.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close