Ispovest Alberta Nađa: Nisam tukao ni decu ni ženu, varala me sa saigračem iz Partizana. Bio sam budala, voleo sam je! (VIDEO)

albert-nadj
Foto: Novosti.rs

Odlučio sam se zbog dece da izađem u javnost. Ovom prilikom im se izvinjavam što sam morao da iznesem u javnost prljav veš.

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ gostovao je uživo u studiju TV Pink gde je odgovarao na optužbe svoje supruge da je nasilnik i da je tukao ženu.

Ona ga je optužila da je iz ljubomore udarao šamare na medenom mesecu kada su se venčali
– Odlučio sam se zbog dece da izađem u javnost. Ovom prilikom im se izvinjavam što sam morao da iznesem u javnost prljav veš.
– Ovo što se dešava u proteklih 15 dana je otišlo predaleko. Ispada da sam najgora osoba u Srbiji, nasilnik.

– Niti sam silovatelj niti sam nasilnik i ove optužbe su besmislene. Mi smo 15 godina posle toga živeli zajedno, rodila je troje dece. Dva sina, zbog kojih je dobila na poklon stan – rekao je Nađ i dodao:
– Isto tako je optužila mog ujaka da je napadao, zbog čega sam ja prekinu svaki kontakt s njim. Kada je umro došla je na sahranu i ljubila ga u kovčegu.
– Ona je veliki manipulator. Neverovatno. Pokazaću vam poruke, a ova je poruka pre godinu dana. Moj sin je imao 19 godina i doveo je devojku kući, a on je ušao u sukob sa majkom jer joj to nije odgovaralo. On je pobegao od kuće, zvao je mene iako nismo bili u kontaktu, da mu pomogne. Nisam mogao mnogo jer nisam finansijski bio toliko jak kao nekada.

Nađ se razveo 2013. godine i trebalo je da plaća alimentaciju, ali nije dva meseca. Na pitanje da li je išao u policiju zbog prijave zbog napada ili nešto drugo, Nađ je rekao:
– Ja sam bio u policiji da dam izjavu, ali zbog alimentacije. Krivičn prijava zboh koje sam se javio opšrinskom sudu je zbog alimentacije – rekao je Nađ.
– Moja greška je što sam novac davao na ruke. Dolazili su mi u stan i popisivali stvari kada nisam platio alimenatciju. Otac moje supruge je platio 28 000 dinara da ne bi odneli stvari.
Na pitanje koliko je zarađivao novca kada je imalo toliku alimentaciju, Nađ je rekao:
– Bio sam sportski direktor Partizana i plata mi je bila 5.000 evra. Od 2010. do 2014. sam to radi. Ja sasm odredio da ću plaćati deci 2000 evra.
– Normalno je da žena zna koliko zarađuje muž. Ona sada zna da sam ja na birou za zapošljavanje. Ja imam na to pravo i iskoristio sam to. Povredio sam se te godine igrajući tenis i nisam imao socijalno osiguranje pa sam otišao na biro da bih mogao da se operišem – rekao je Nađ.
On je istakao da je advokat koji je zastupao njega pretio njegovoj sadašnjoj supruzi.
– Shvatili smo da nas ne brani kako treba i hteli smo da promenimo
– 2010. godine kada sam saznao da je supruga imala intimne odnose sa klupskim kolegom otišao sam. Razgovarao sam s njom i rekao sam da stan koji sam koj kupio, kao poklon, da može da uživa sa decom.
– Ja sam otišao od kuće, a razveli smo se 2013. iako ja ne živim s njom od 2010. godine.
– Ostavio sam joj stan i otišao. A onda me je gnjavila da joj pomognem oko kafića.
Na pitanje kakav je bio dogovor posle razvoda, rekao je:
– Kada smo se sporazumno razvodili, osnovni cilj je bio da mogu da viđam decu. Dogovor je bio da mogu da ih viđam kad poželim. Bavim se takvim poslom da sam imao putovanja. Nije mi bilo dozvoljeno da viđam decu.

Koliko dugo niste videli decu?
– Meni se 2015. godine rodila ćerka sa sadašnjom suprugom. Ali, pre toga sam vozio decu u školu i nazad kući. Kada mi se rodila ćerka, tada je prestao svaki kontakt sa decom. Nisam im više bio potreban jer nisam mogao da ih uslužujem
Nađ je pričao i da je morao da prijavi sina.

– Zvali su me jednog dana i rekli da nemaju šta da jedu. Da su gladni. Najstarijeg sina sam prijavio jer mi je rekao da će mi jebati “Majku cigansku” Rekao sam mu iskreno. “Tata nije više ono što je bio nema više te finansijske moći, dođi da se dogovorimo šta da radimo” rekao je Nađ i u dahu nastavio:
– Meni je majka umrla pre godinu dana, nisu im dali da dođu na sahranu. Neverovatno je da jedna strana može sve, a druga ništa. Deca idu kod njenih roditelja, a kod mojih i kod mene nikada – kaže Nađ.

nadjj
Foto: novosti.rs

Zanimljiv razgovor je imao sa svojim srednjim sinom Nikolom.

– Ja sam se čuo sa mojim sinom Nikoliom kada je čuo da će biti emisija u kojoj će gostovati majka. Pitao me je da li može da ne ide u školu u petak, jer će ga biti sramota. Izvinjavam se Nikoli, jer je to uradio krijući se od majke, jer je mislila da je u školi.

– Ja sam sve ove godine ćutao zbog dece. Šest godina pakla su bila. Živeo sam kao podstanar jer nisam imao novca, a žena nije dala da dolaze jer navodno tu dolaze žene su, sumnjivog morala.
„Porodicu Ždero (prim.aut. Jelenina porodica) sam izdržavao 15 godina. I nije mi žao. Moju majku nisam mogao da spasem, a njenu majku sam spasavao dva puta“, kaže Nađ.

O navodima da je Jelenu tukao u prvoj trudnoći zbog čega je dete rođeno s urođenom kataraktom i da nije hteo da plati operaciju, Nađ je rekao:
„Pa ko je platio?! Jedini sam ja radio u tih 15 godina braka. Postoji izjava starijeg sina da sam plaćao sve operacije. Poslednja operacija je trebalo da se obavi prošle godine i mogla je da se obavi ovde, a traženo je od mene da se obavi u Barseloni, kao i prva. Nisam bio u mogućnosti da odgovorim tom zahtevu. Ljudi, nemam“.

Evo šta je Nađ rekao na Jelenine optužbe da ju je jednog dana 2010. godine tukao i pokušao da siluje pred decom:
„Već sam rekao – niti sam silovatelj niti sam nasilnik. Tu su državni organi. Spreman sam na sve. Šta je čekala šest godina?!“
A na konstataciju voditelja da je sin svedočio, Nađ je nastavio:
„To su sve njene manipulacije“.
Upitan da li ga je ikada policija zvala zbog tog krivičnog dela, odgovorio je:
„Nikada“, rekao je Nađ i nastavio:
„Jedini poziv sam imao onaj oko alimentacije i tom pozivu sam se odazvao“.

– „Optužila je (prim. aut. Jelena) moju sadašnju suprugu da je tukla maloletnu Janu“, tvrdi Nađ.
„Janu sam vodio kod moje sadašnje supruge u salon, pa mi je tražila da ponovo ide“.

– „O šest godina pakla posle razvoda sam do sada ćutao samo zbog dece“, nastavio je nekadašni fudbaler.

Pričao je Nađ o pritisku koja njegova sadašnja supruga trpi.
„Dete (prim.aut. koje ima sa sadašnjom suprugom) mi je nazivala ustaškim kopiletom, jer je moja supruga rođena u Osijeku. To se desilo kada je kao slučajno prolazila pored moje zgrade. To sam prijavio. Podneo sam četiri ili pet takvih prijava. Uvek su mi govorili da se smirim i da ona samo traži pažnju“.

Na pitanje da li je zbog Jelene imao prekid u odnosima sa najbližima, rekao je:
„Istina je! Osam ili devet godina nisam razgovarao ni sa ocem ni sa majkom ni zbog bratom ni sa kumom. Zbog eks supruge. Nije mi dozvoljavala. Bio sam budala. Voleo sam je. Bili su mi centar sveta“.
U dahu je nastavio:
„I sa ujakom sam prekinuo kontakt jer ga je Jelena optuživala da joj se nabacivao, a onda je došla na sahranu da mu ljubi leš“.

Albert se dotakao i Jelenine majke.
„Bivša tašta mi je katastrofa. Tvrdila je da imam vanbračno dete, a Jeleni 24 sata puni glavu“.

Usledilo je konkretno pitanje – da li ste suprugu tukli u trudnoći?
„Ne!“, kategorično je odgovorio Nađ i uzvratio pitanjem:
„Da li biste vi takvoj osobi rodili još dvoje dece?!“
A na pitanje da li je uopšte tukao Jelenu, ponovo je bio kategoričan:
„Ne!“

„Trenutno moja supruga plaća mojoj deci alimentaciju. Ne stidim se da to kažem i ponosan sam na nju. Naučio sam da živim i sa milionima, ali i sa jednim dinarom na računu“, kaže Nađ.

Nađ kaže da pati što ne viđa decu.
„Naravno da patim za svojom decom kada ih godinu i nešto nisam video. Mnogo puta sam zvao telefonom. Doživljavao sam, kada pozovem srednjeg sina, da mu se otme telefon i prekine kontakt. Zvao sam direktorku škole u koju ide Jana, jer dete nisam video godinu dana. Otišao sam na zakazana otvorena vrata kod učiteljice. Jana me je sa oduševljenjem dočekala. Pitao sam Janu da li je neko čeka da je vodi kući. Ona mi je rekla da je valjda deda došao. Kada sam je pitao da li želi da ide s dedom ili sa ocem, rekla je da želi samnom. Otišla je da to saopšti dedi, odnosno ispostavilo se da je to bio teča, i vratila se posle pet minuta. I dok sam ja pričao s učiteljicom, u učionicu je uletela Jelena odvela dete i ponovo mi slala poruke da više ne prilazim detetu“.

Naširoko je Albert pričao o, kako kaže, gladi za parama bivše supruge.
„Bila je ovlašćena na sve moje kartice… Desilo mi se, dok smo živeli u Španiji, da me pozove čovek iz banke da kaže da je obavljena čudna transakcija u jednom butiku od 12.000 evra ili maraka, ne sećam se tačno. Pitao me je da li da blokira karticu, a ja sam potvrdno odgovorio. Kasnije sam saznao da je moja žena kupila haljinu za taj iznos“.
– „Da detetu od četiri meseca želi kovčeg? Da li to ijedna majka može?“, pita se Nađ tvrdeći da je to Jelena poručila njegovoj ćerci.
– Jel vam je teško? – pitala je voditeljka.
„Mnogo mi je teško“.
Nađ se zahvalio nekadašnjem saigraču s kojim ga je Jelena varala.
„Hvala kolegi, jer mi je, ne mogu da kažem spasao, ali omogućio da živim ovako kako sada živim. Sada nemam finansije, ali ko me zna, zna me da mi je dovoljno 25 dinara do odem na pecanje i nađem mir“.
– Priznao je Albert da je hteo da se potuče i sa ocem i sa bratom, a kada je upitan zašto, rekao je:
„Nisam hteo ovo da iznosim, ali izneću: Ta žena se bavi nečim, ne znam čime, ali se bavi nečim zajedno sa svojom majkom. To ne mogu da opišem“.
– Upitan da li je dobio poziv vezan za „pokušaj ubistva Jelene Nađ“, odgovorio je:
„Nisam, ali ako dobijem poziv, odazvaću se“.
-Morao je Albert da prokomentariše potvrdu da je Jelena platila više od 20.000 evra školi „Ruđer Bošković“, u koju deca idu.
„Plaćam… I platiću sve što se duguje“.
A kada je voditeljka pitala da li ima još dugova prema školi s obzirom na to da je Jelena platila to što je platila, Nađ je rekao:
„Pa zar bi dolazili da mi popisuju stvari?!“

Podsetio je Nađ na jedan incident iz vremena dok je bio direktor Partizana.
„Kad joj je ponestalo alimentacije – kako li se potrošilo 2.000 evra za deset dana – došla mi je u kancelariju i tražila još, jer je stalno imala probleme s kafićem. Onda mi je rasturila kancelariju. Kad su me pitali da li da zovu policiju, rekao sam ne, jer je to majka moje dece.
„Rodilo mi se dete sa sadašnjom suprugom… Da li je normalno da moja bivša supruga kaže da Helena neće biti sestra našoj deci“, kaže Nađ.

I na kraju, voditeljka je ponovila pitanje: Da li ste tukli Jelenu dok je bila trudna?
I Nađov odgovor je bio isti: „Nisam ni nasilnik ni silovatelj“.

 

Poruka deci:
„Oni znaju da ih tata puno voli i da je sve što je imao dao za njih. I da imaju još jednu sestru, ili da kažem polusestru, koju bi trebalo da upoznaju“.

EVO KAKO JE PRIČALA JELENA:

(Telegraf / Kurir)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close