HOROSKOP ZA VIKEND: Evo šta treba da uradite u nedelju za mir i sreću

beautiful
Foto: Pixabay.com

Ovo su dani mira i preispitivanja odluka, a evo šta treba da uradite u nedelju da biste privukli sreću i samoispunjenje!

Petak, 22. septembra, dan je ne samo smene godišnjih doba nego i znakova, pa Sunce ulazi u Vagu. Isti dan, poslepodne, Mesec ulazi u znak ŠkorpijeSunce u Vagi usmereno je na izgradnju mostova između ljudi jer je Vaga, kao zračni zrak, zaista dobra u komunikaciji, u izražavanju, koje je puno šarma i harizme i privlačno, kaže astrolog Gregory Scott. Vaga je profinjena i elegantna, ima stila, način na koji govori često je vrlo zanimljiv i dopadljiv.

Volite i poštujte sebe
Takođe, bićete skloni jednostavno da prekrižite nekoga i prekinete kontakt s njim čak i zbog najmanje greške. Ali, to ne znači da morate tako reagovati – šta više, upravo to treba da izbegnete. Ovaj je dan prilika da „vežbate“ tolerantan pristup drugima i da imate razumevanja za druge ljude – što biste, uostalom, očekivali od drugih u slučaju da vi s nekim napravite pogrešan korak.

U nedelju je Mars i dalje u Devici i u opoziciji s Neptunom u Ribama, a u Devici je i Merkur. Stoga je još naglasak na perfekcionizmu u suprotnosti s maglovitošću, snovitošću, dopuštanjem da stvari ne moraju biti savršene. Budući da ste skloni biti pregrubi, prekritični prema sebi, nedelja nije povoljan dan za razmišljanje o sebi i razmatranje koliko ste napredovali na svom životnom putu. „Mars u Devici zaista je brutalan“, ističe Gregory Scott.

Umesto da nemilosrdno analizirate sami sebe, astrolog preporučuje da sastavimo popis stvari na kojima smo zahvalni kako bismo sami sebi pokazali koliko smo već daleko došli i tako svesno delujemo protiv energije ovoga dana. Pohvalite sami sebe za sve što ste postigli – znate da niste savršeni, ali trudite se i dajete sve od sebe, izađite i počastite se nečim i zapamtite da zaslužujete dobar život baš kao i svi ostali, savetuje astrolog.

(Lovesensa.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close