DA LI ZNATE ŠTA SE DOGAĐA S VAŠOM DUŠOM KADA UMRETE? Evo odgovora koji će vas ŠOKIRATI!

purple
Foto: Pixabay.com

Kada umrete gore će vas sačekati viša bića koja su tu da vas pozdrave i da vam pomognu da se naviknete na novu situaciju

Kada umrete vaša duša izlazi iz vašeg tela i isisava svu energiju. Iako mislite da više nemate telo, imate osećaj da ga ipak imate, i imate osećaj kao da ste izlečeni.

Ništa vam nije jasno? Pokušaćemo da vam objasnimo u nekoliko “crta”.

– Odjednom znate gomilu stvari koje niste znali kada ste bili živi.

– Cela atmosfera je ispunnjena nekim umirujućim zvukom, kao da stotitine hiljade glasova peva samo za vas, ali oni su toliko daleko da jedva možete da ih čujete.

– Svetlosni zraci su prijateljski i imaju svoju ličnost: osobine poput mudrosti, ingteligencije i dobrote. Deluju kao da vas znaju i razumeju.

– Kada umrete gore će vas sačekati viša bića koja su tu da vas pozdrave i da vam pomognu da se naviknete na novu situaciju. Ona vas upoznaju i sa bezuslovnom ljubavlju koju ne možete da shvatite kada ste živi.

circle
Foto: Pixabay.com

– Onda, kao da je neko pritisnu neko dugme na kosmičkom projektu, gledate ceo svoj život kao na filmu.

– I dok gledate svoj život od rođenja do smrti, to je kao da imate posebnu vrstu daljinskog upravljača. Možete pogledati ovde, pa tamo, premotate brzo napred, nazad zum i izlaz.

– Nakon smrti, imate prilku da pratite sve puteve koje niste preduzeli kada ste bili živi pa da vidite šta bi bilo da ste to preduzeli.

– Nakon što pregledate ceo svoj život, dobijate novo telo, koje je napravljeno od koncentrisane svetlosti.

– Niste uopšte zabrinuti o tome kako izgledate. S obzirom da ste napravljeni od svetlosti, nemate organe, ni krv li nešto tome slično. Nemate nikakvih problema sa organima, ni sa težinom.

– Gore će te sresti vašeg duhovnog vodiča, i iako se nikada niste sreli na zemlji, vi se ipak poznajete. I ponovo ste sa svojom porodicom i prijateljima.

– Shvatate da smrt i nije tako ozbiljna kao što se čini, jer ste večni.

 

(Telegraf.rs /balkanuzivo.net/Vesti-info.rs)

2 komentara na DA LI ZNATE ŠTA SE DOGAĐA S VAŠOM DUŠOM KADA UMRETE? Evo odgovora koji će vas ŠOKIRATI!

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close