Aca Lukas: Ako Sonja pred kamerama dokaže da sam je jednom pipnuo … (VIDEO)

Foto: Printskrin youtube.com

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV „Pink“ Aca Lukas je izjavio da nije ni pipnuo Sonju Vuksanović, kao i da on nije nasilnik i ženomrzac

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV „Pink“ Aca Lukas je izjavio da nije ni pipnuo Sonju Vuksanović, kao i da on nije nasilnik i ženomrzac.

Pevač je rekao da je imao dve solucije – da ide u pritvor na 30 dana i pokuša da dokaže svoju nevinost, ili da prizna krivicu i izbegne pritvor.

– Priznao sam krivicu iako je nisam ni pipnuo! Nisam je ni gurnuo ni udario! Nikada ruku nisam na nju podigao, ni na bilo koju drugu ženu, niti ću to ikada uraditi! Pa zamisli da sam otišao u pritvor, živog bi me mediji razapeli – rekao je Lukas i dodao da mu je Sonja namestila ovaj skandal.

– Ne znam, da li se uplašila podele imovine… Nismo se sudski razveli, a ja sam joj prepisao kuću koju sam kupio. Pa, neću valjda ženu i decu da ostavim na ulici. Pre nekoliko nedelja sam slučajno pročitao poruku od njene advokatice, i kunem se da je pisalo: „Jedina šansa ti je da ga izazoveš da te udari, pa da ga posle tužiš za porodično nasilje“ – tvrdi Aca i napominje da nikada u životu nije udario Sonju, ali i nijednu drugu ženu.

– Neka se pojavi bilo koja žena sa kojom sam bio i dokaže da sam je udario, spreman sam da 100 godina idem u zatvor. Ako Sonja dođe u vašu emisiju i javno pred kamerama dokaže da sam je jednom pipnuo, idem na doživotnu robiju! Pa posle može da vas odvede u kuću koju sam ja kupio, i pokaže kakav sam ja nasilnik jer sam joj kupio sve one silne tašne i milion bundi – poručio je pevač.

Na pitanje voditelja Srđana Predojevića, kakve je povrede Sonja imala, Aca je odgovrio:

– Kako mi je sudija rekao, u zvaničnom zapisniku piše da ona ima modricu na potkolenici, i nagnječenje na glavi, koje stvarno ne znam kako je moglo da nastane.

Pogledajte šta je još folker ispričao o Sonji Vuksanović

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close