Željko Joksimović: Šesti je CD, ali je jedna Jovana

zeljko-joksimovic-spotovi-pr

Šesti je CD, ali je jedna Jovana. Uz nju sam sve bolji, kaže kantautor, koji je posle šest godina objavio album i najavio koncert u Areni za 11. decembar.

Pesma koju sam dugo čekala je „Nerado“. Nije bila planirana za ovaj CD jer tekst nije bio napisan, a kada je Marina Tucaković uradila tekst…, kaže Jovana

 – Moja Jovana ustaje pre petlova, ali je ipak posle svog posla radila i oko mog CD-a. Neke organizacione stvari ne bi mogle da se završe bez nje – kaže nam Željko Joksimović, a Jovana dodaje:
– Bio im je potreban još jedna par ruku. Ima tu dosta posla…

Pored komplimenta za nove pesme, čuli smo da je pao i jedan da kantautor izgleda mlađe.

– A toliko sam prehlađen! Ups, žena mi je rekla: „Nemoj da pričaš da si prehlađen“, a ja… – kaže Željko dok mu Jovana, s osmehom, šalje pomalo preteći pogled.

Na promociji gde god se okrenete, svi liče: Željko, brat Saša, ćerka Mina, mama Vesna, koja je za stolom sedela sa familijom i budnim okom vodila računa o tome da se svi lepo smeste.Otkrila i neke male porodične tajne.

– Željko je uvek bio dobar i poslušan sin. Ovaj mlađi je bio malo društveniji, veći vragolan, a Željko ne. On mi je ispunio najveću želju. Evroviziju! – priča nam veselo i dodaje da ima tu još nekih želja:
– A, unučića! Pa to uvek! Uvek i svakako!

mina_joksimovic

Nije mi preterano stalo do toga kako izgledam. Student sam muzičke akademije, komponujem i baviću se time, kaže Željkova ćerka Mina

Željkova ćerka Mina te večeri je pokazala ono što se o njoj i pisalo, da je izrasla u pravu lepoticu.

– Ne imponuje mi to što se o meni pisalo, zato što sam predstavljena u nekom drugačijem svetlu. Student sam muzičke akademije, komponujem i nadam se da ću, kad završim studije, da se bavim muzikom na svoj način. Nije mi preterano stalo do toga kako izgledam. Živim svoj život, volim sebe… A to što izbacujem slike na Instagram, pa to radi svaki moj vršnjak ili vršnjakinja – kaže Mina.
I dok gosti polako odlaze, stižemo da Jovani prenesemo poruku od svekrve da bi dobro došlo još jedno unuče.

– Videćemo – kaže Jovana, zagonetno se osmehujući.

Kosta je presladak
Pored Željkovog tate Brane, na promociji nije bilo malenog Koste. Bilo je kasno da i on dođe na promociju.
– Predivan je. Toliko uživamo s njim. Kad ljudi kažu: mazite, ljubite ga, volite ga jer to tako brzo prođe, mene odmah srce zaboli jer je sada u fazi kada je presladak, pa mi bude žao što nismo stalno kod kuće – kaže Jovana

(blic.rs)