VENERA U OVNU: Spremite se za dva meseca strasti i velike ljubavi!

devojka-u-haljini
Foto: Pixabay.com

U život Bika vraća se stara ljubav, dok se Lavu otvaraju novi horizonti!

Pripremite se da doživite snažne želje, dozvolite sebi da ih izrazite spontano i direktno. Venera u Ovna ulazi 3. februara i biće tu sve do 2. aprila 2017. godine, ali se tranzit nastavlja i od 28. aprila do 4. juna. Kako će boravak Venere u Ovnu delovati na vaš znak? Pročitajte…

Ovan

Sa Venerom u prvoj kući, u život Ovna ulazi i snažna želja da se ulepšava, doteruje i podmlađuje. Prirodno, uz to će doći i pojačana pažnja okoline, a upravo to je ono što će Ovnu ulepšavati život tokom ovog tranzita. Šta ima lepše nego kad se osećate voljeno, poštovano i ušuškano u emocionalnoj bezbednosti?

Bik

Na dan 3. februara, Venera ulazi u 12. kuću, astrološko područje misterija i tajni, pa će i dame i gospoda rođeni u znaku Bika podleći svojoj staroj ljubavi prema skrivenom, prošaputanom, doturenom… Vreme je za vaš najslađi ljubavni doživljaj – onaj iza zatvorenih vrata, koji volite daleko više nego sve druge javno razmenjene nežnosti. Zato potražite mir i udobnost doma, ne prihvatajte previše poziva za masovna druženja.

Blizanci

Sa Venerom u vašoj kući prijateljstva, vama počinje period druženja – slično se sličnom raduje. Očekujte navalu drugara, bilo na kućnoj adresi ili na društvenim mrežama, ali to je upravo ono u čemu uživate. A među svima njima, verovatno je da će se pronaći i onaj specijalni…

Rak

U narednih četiri meseca Venera tranzitira vašom kućom karijere i društvenog statusa pa ćete sav svoj šarm iskoristiti u javnosti i poslovnom polju. Zato vam i sledi profesionalni uspeh, koji će znati da cene ne samo kolege već i najstrožiji šefovi.

Lav

Očekujte putovanja i kontakte sa strancima, očekujte da vam se otvore novi horizonti. Nema stidljivih među Lavovima, a čak i oni koji su najmanje skloni skitnji i društvenim kontaktima krenuće s Venerom u Ovnu ka nekim novim područjima – u geografskom i duhovnom smislu!

Devica

Misterija, to je vaše drugo ime tokom boravka Venere u Ovnu, drage Device. Niko neće moći ništa da sakrije od vas, ali ćete zato vi doživeti iskustva o kojima nećete želeti da pričate drugima. Okultno, natprirodno, tabu… sve će vas privlačiti izuzetnom snagom, a poverićete se samo osobi s kojom imate dubinsku, tajanstvenu vezu.

Vaga

Vreme je za ljubav, vreme je za novog partnera, vreme je romantična poznanstva i uspešne poslovne kontakte. A pošto ste spremni za pravu, ozbiljnu vezu, potrudite se da na najbolji način iskoristite ovaj lepi tranzit koji obasjava vašu kuću braka i partnerstva.

Škorpija

Odličan timski duh i sjajni kolegijalni odnosi obeležiće kraj zime i početak proleća 2017. godine. Toliko se dobro razvija situacija na vašem poslovnom planu da je upravo firma mesto gde ćete doživeti najsrećnije trenutke. Da li ćete baš na poslu sresti i svoju srodnu dušu? Ne znamo, ali Venera predlaže da proverite – vidite li u blizini neke oči koje vas netremice posmatraju?

Strelac

Mnogo uživanja, odmora i igre… rado bismo se menjali s vama, dragi Strelčevi, jer će i pronalazak srodne duše biti prava igra uz ovu Veneru.

Jarac

Tranzit Venere u Ovnu iskoristićete da se posvetite kući, a možda čak i radnom mestu. Da li je to, u vašem slučaju, jedno te isto? I novac i vreme Jarac će rado uložiti u ulepšavanje prostora oko sebe – ovaj zemljani znak uživaće u kupovini novog nameštaja, biljaka, dekorativnih kristala.

Vodolija

Lepota Venere u vašoj kući komunikacije i obrazovanja donosi vam divne kontakte sa ljudima – planirajte, ako je ikako moguće, putovanje s prijateljima, odlazak na koncert, veliku žurku. Ovo je odlično vreme i za pomirenje, jer će Venera do maksimuma pojačati vaše diplomatske veštine.

Ribe

Mnogo troškova očekuje vas tokom ovog Venerinog tranzita, ali nećete moći da odolite potrebi da se okružite stvarima. Ipak, potrudite se da trošite pametno, što ne znači uvek i kupovinu jeftinih stvari. Ako vam treba nova odeća, odlučite se za vrednije i trajnije komade, više će vam prijati takav šoping.

(vesti-info.rs/cosmopolitan.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close