Veliki godišnji horoskop za 2017 – Strelac: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

strelac
Foto: Pixabay.com

Moćni Saturn vas sprema na fenomenalno životno putovanje, dragi Strelčevi, i zato se radujte Novoj 2017. godini!

Proleće je godišnje doba kada sve ponovo cveta i budi se iz zimskog sna, a tako će se i svaki Strelac zbog Venere u Ovnu osećati! Očekuju vas senzacionalna osećanja, a vladavina Venere posebno će uticati na vaš ljubavni život. Bićete u situaciji u kojoj ćete i osećati i pružati najstrasnija osećanja partneru, piše Lovesensa.

Međutim, retrogradna Venera je mač sa dve oštrice! Neki Strelčevi će ovog proleća burno i naglo reagovati na neke izgovorene reči koje bi mogle da poremete vašu ljubavnu priču i zato bolje dvaput razmislite pre nego što presečete.

Oni koji su još uvek u potrazi za velikom romansom, verovatno će biti „ustreljeni“ Amorovom strelom i zaljubiti se strasno već na prvi pogled!

Kada se Venera i Uran spoje u znaku Ovna sredinom godine, obasuće vas magične varnice koje će se snažno i pozitivno odraziti na vaš ljubavni život.

Neki od vas odlučiće ove godine da konačno „puste korenje“ i skrase se, jer osećaju da će tako dobiti još veću snagu i hrabrost za hvatanje najsjajnijih zvezda i ostavarenje snova.

Ako ste ostvarili svoj poslovni cilj u prethodnoj godini, 2017. godina biće period kada ćete svoju poziciju još više učvrstiti, a dobićete neverovatnu podršku i vetar u leđa od prijatelja i okoline.

Ako je 2016. godina bila godina u kojoj ste strpljivo gradili i ulagali trud u svoju profesiju, u oktobru vas očekuju idealne poslovne prilike. Ljudima se dopadaju vaša otvorenost, komunikacija i razumevanje tuđih vizija i ideja. Iskoristite to!

Otkako je Saturn ušao u vaš znak, odgovornost i zahtevi koje vam ova planeta postavlja postali su ogromni i zato vam se nekada čini da nemate vremena ni da dišete. Život vam je prethodnih godina postao intenzivniji, ali ne postoji znak koji je to bolje prihvatio i okrenuo u svoju korist kao vi, dragi Strelčevi!

Vama odgovara ovaj intenzitet i zato vas Saturn ne napušta jer zna da radite i za viši cilj i za svoje lično dobro.

Način na koji vas Saturn uči možda je malo naporan, ali podariće vam i odlučnost i moralnu snagu koju ćete definitivno osećati cele 2017. godine i naterati vas da se potpuno posvetite svojim prioritetima i ciljevima. Ovo je godina kada ćete biti najponosniji na sebe!

Vi ste znak koji shvata da jednom kada se krene u realizaciju velikih ideja i snova kao što su brak, deca ili kupovina nepokretnosti, da nema povratka, ali činjenica da se radi o velikim i ozbiljnim stvarima koji određuju dalju budućnost toliko vas privlači da snaga i trud koji pripremate da uložite određuju pozitivan kraj.

Već sam početak godine zahvaljujući Marsu u Ribama biće idealan period za selidbu ili kupovinu novog porodičnog doma.

Zahvaljujući pomračenju u Ribama krajem februara, Strelčevi će biti spremni za nov početak u onom segment života u kom završavaju neko poglavlje. Ne plašite se, ovo je veoma važan momenat, koji će vam omogućiti lični napredak bez obzira na to o kom segmentu života se radi.

Neki Strelčevi će početkom februara i aprila možda naići na probleme u porodici koji će poljuljati njihovo samopouzdanje. Podneli ste do sada dovoljno žrtve za vaše najmilije zbog čega ste postali bolja osoba, ali došlo je vreme da malo mislite i na sebe. Povratite staro samopouzdanje i verujte sebi!

Svi vi koji ste rođeni u znaku Strelca i sanjate o nekim egzotičnim delovima sveta imaćete u 2017. godini idealnu priliku da posetite jednu takvu destinaciju. Ne samo što ćete upoznati nov svet već ćete i sami sebe još bolje upoznati! Ovo će biti putovanje vašeg života i zato hrabro spakujte kofere i krenite na put.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Lovesensa/ vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close