Veliki godišnji horoskop za 2017 – Rak: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

rak
Foto: Pixabay.com

Dragi Rakovi, imate sve razloge za optimizam!

Mada vam je 2016. godina donela značajan napredak u poređenju s prethodnim godinama, pitali ste se da li ste povukli pravi potez u poslovnom smislu. Uprkos napretku na poslu, Saturn vas je prilično ograničavao i morali ste da se, u velikoj meri, pozabavite svojim stambenim problemima, piše Lovesensa. Ili je taj osećaj limitiranosti podstican i potrebom da se starate o starijem članu porodice?

Ipak, planeta iznenadnih promena – Uran – ne miče iz vaše kuće karijere još od 2011. godine i očekujte da se to nastavi još pune tri godine. Dakle, i promene se nastavljaju.

Uz to, u kući parterstva vam caruje gordi Pluton, pa neki Rakovi muku muče sa stresovima i problemima, bilo na emotivnom ili na poslovnom planu.

Nagledali ste se krajeva u 2016. godini. Zatvorili bar jedno važno poglavlje u svom životu. A vi ne volite promene osim ako ih vi sami ne kreirate! Dovoljno ste se namučili i životni talasi će se bar na neko vreme primiriti.

Nove poslovne mogućnosti ukazaće se u martu 2017. godine – sačekajte vreme mladog Meseca za važan novi početak.

Najvažniji izvor sreće i ličnog razvoja naći ćete u vlastitom domu – ako se spremate da kupite nekretninu, 2017. godina je idealna za to, a niko nije srećan kao Rak kad najzad nađe svoju pravu kućicu. Razmotrite i mogućnost da počnete da radite i kod kuće, kancelarija u domu može vam doneti materijalno obilje. Ako vaš posao ima veze sa zabavom, keteringom, ishranom, računajte na uspeh. Najbolji dan da otpočnete sve u vezi sa domom je 11. april 2017. godine.

Takođe, zvezde su nam šapnule da treba da zaokružite period od 28. januara do 9. marta – biće to odlično vreme za poslovne poduhvate – možete dobiti prestižan položaj ili naći odličnog novog klijenta. Čak i posle tog perioda – 27. marta, mlad Mesec može vam otvoriti nove mogućnosti u karijeri.

U emotivnom životu prošli ste kroz više iskušenja u poslednjih nekoliko godina, to je samo Saturn testirao vašu sposobnost da volite! Sada ste i zreliji i mudriji, a sva saznanja o ljubavi biće vam itekako od koristi. Ovo se naročito odnosi na drugi deo 2017. godine ali i veći deo 2018, godine, kada će vam se ukazati mogućnost da stvorite veoma snažnu vezu.

Obratite pažnju na vreme retrogradne Venere – od početka marta pa sve do sredine aprila 2017. godine. To nije pogodan period ni za novu vezu, a kamoli za veridbu ii brak. Kako Venera vlada i četvrtom kućom, Rakovima nije vreme da radikalno menjaju svoj izgled sve do sredine maja.

Najlepše ljubavne vesti stižu u oktobru – ako ste sami, pogodiće vas amorove strelice, a ako ste već u vezi, bićete spremni za zajednički život.

 

Ako osećate da vezu morate privesti kraju, ne čekajte Novu godinu. U drugoj polovini 2017. godine očekuje vas mogućnost za najjaču ljubav vašeg života, pa nemojte traćiti energiju na nekoga koga ćete na kraju ipak ostaviti.

Najvažniji period za ljubav počinje u prvoj polovini oktobra i traje sve do početka novembra, kada Jupiter prolazi kroz Škorpiju i obasjava vas zlatnim nitima kroz kuću prave ljubavi. Setite se toga dok budete uživali u novogodišnjoj noći!

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Lovesensa/Vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close