Urnebes u Varvarinu: Baba upucala majstora-bravara!

policija

M.M.(76), meštanka sela Obrež kod Varvarina danas poslepodne upucala je majstora G.B. (40) dok je ovaj menjao bravu na vratima kuće, nezvanično saznaju “Novosti”

VARVARIN – M. M.(76), meštanka sela Obrež kod Varvarina danas poslepodne upucala je majstora G. B. (40) dok je ovaj menjao bravu na vratima kuće, nezvanično saznaju “Novosti”. Prema prvim saznanjima, povređeni bravar zadobio je lake povrede. Policija je brzo pristigla na lice mesta i u toku je saslušanje osumnjičene.

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, opštem metežu sa potezanjem vatrenog oružja navodno je prethodila rasprava. A uzrok svih problema, prema priči meštana varvarinskog sela je podela imovine nakon razvoda sina osumnjičene. Jer, snaji je nakon prekida zajedničnog života pripalo prizmelje, dok je naslednik dobio gornji sprat. Osumnjičena je živela u drugoj kući u istom dvorištu.

– Snaja D. R. koja živi u Švedskoj, po povratku je zatekla promenjenu bravu i onda je doveden majstor – navodi nezvanično izvor “Novosti”.

– Priča se da je izbila svađa i metež, posle čega je u jednom trenutku baba pucala i možda i slučajno pogodila majstora.

U Obrežu nisu mogli da sigurnošću da potvrde ko je tačno zamenio bravu, ali priča se da to nije prvi put da snaja po povratku iz inostranstva ne može da uđe u deo kuće, koji je u njenom vlasništvu.

(novosti.rs)