Slavlje „Nemanjića“ bez Vojina i Slobode: Evo šta ih je sprečilo …

FOTO: FONET

Posle 100 radnih dana završeno je snimanje serije „Nemanjići – Rađanje kraljevine“ po scenariju Gordana Mihića i u režiji Marka Marinkovića. U čast poslednje klape ovog ambicioznog projekta, ekipa je juče imala svečanu proslavu.

– Osećaj je onako kao da nešto teško spadne sa vas, tako otprilike. Kao kada skinete kostim – rekao je glumac Mladen Nelević za RTS.

U ovom ambicioznom projektu učestvovalo je 218 glumaca i oko 2.700 statista i sinoć su konačno skinuli svoje raskošne kostime i za ovu priliku obukli elegantnu odeću.

Posebnu pažnju privukla je Dubravka Mijatović, koja se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, dok je, s druge strane, bilo primetno odsustvo nekih od glavnih junaka serije. Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović, na primer.

@m_a_r___i_n_a @88vewe88 #krit#xania #

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Popularni glumački par otišao je na zasluženi odmor i uživa na Kritu s decom i prijateljima, a „javljaju“ se tek da nam pokažu da im je mnogo dobro.

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

@m_a_r___i_n_a @eureka__travel #krit#kume❤️

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

🐚🐠🐟🐙☀️🍉🍇🍺🥂

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Još neke poznate glumce koji igraju u „Nemanjićima“ nismo primetili na žurki, verujemo iz istog razloga. I nadamo se da će se lepo odmoriti i skupiti energiju za novu sezonu.

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close