ŠEIK MUHAMED BIN ZAJED AL NAHJAN poklanja svakom građaninu Srbije po 1.000 evra!

ŠEIK MUHAMED BIN ZAJED AL NAHJAN
Foto: Beta-arhiva

Šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan odlučio je da do kraja decembra lično uruči svim građanima Srbije kovertu sa po 1.000 evra i time u narodu učvrsti stav o njemu kao spasiocu Srbije, a koji je prethodnih meseci provejavao među političarima, medijima i građanima.

Šeik je, kako saznaje Njuz, uvideo kolika je odgovornost na njemu, te je odlučio da ne izneveri Srbiju i, osim kredita i investicija koje će se uskoro sliti u našu zemlju, preduzme konkretne korake kako bi svaki građanin već do kraja ovog meseca mogao da oseti boljitak.

– Šeik Muhamed će svakom domaćinstvu dati 1.000 evra po ukućaninu. Apelujemo na građane da budu strpljivi jer šeik i njegovi saradnici neće moći odjednom da stignu do svih, ali će do kraja decembra svaki građanin dobiti svojih 1.000 evra – rekao nam je ministar koji je želeo da ostane anoniman

Građani će, kaže naš sagovornik, osim novca koji će dobiti, moći kod šeika na licu mesta da konkurišu svojim projektima za povoljne kredite i time promene sliku da Srbija nema dovoljno dobrih projekata u koje bi arapski finansijeri mogli da ulože novac.

-Svako ko ima projekat ili više njih, moći će da ih odmah preda šeiku. Apelujemo da građane da projeti budu odštampani i ukoričeni, sa fontom Tajms Nju Roman veličine najmanje 12. Motivaciono pismo i CV se podrazumevaju – poručio je sagovornik Njuza.

Kada akcija sa podelom novca bude realizovana, Srbija će praktično dobiti sedam milijardi evra bespovratnih sredstava, ojačaće dinar i kupovna moć, a samim tim i standard građana.

-Ove godine nećemo morati da se bavimo predviđanjima da li će se i koliko novca u Srbiju sliti iz dijaspore i koliko će gastarbajtera doći u domovinu tokom praznika. Ako im nije moranje, ne moraju ove godine da se cimaju, taman mogu da štede novac i sledeće zime pomognu svojoj državi većim iznosima nego do sada – zaključio je sagovornik Njuza.
najludje.info

(Balkanuzivo.net/ vesti-info.rs)

 • Ristic Dragana

  Kada će biti uručivanje novca?

 • Dušan Stanojlović

  Eto šale,eto smeha!Aprilili.Nije lepo da se tako zavitlavate sa sirotinjom.Ko će bre da poklanja 7 milijardi evra i to ovoj nedođiji i rupi bez dna?SREĆOM ja nisam toliko naivan da poverujem u ove komične redove,a možda stvarno postoje deda mrazovi i to arapski?!

 • Zarko Rosic

  Гаранција за ову изјаву су Вуч-ић и Динк-ић, јер су му они компањони…

 • Ristic Dragana

  Bliži se kraj godine, a nema najava o novcu.

  • Cipi

   Dragana , pazite da od vas ne budu trazili 1000evra .
   Jer Njuz izvrce vesti 😉

Close