PRAVA LEPOTICA: Ćerka Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua ima neobično ime, a lepa je kao anđeo

Foto: RAS Srbija

Ćerka bračnog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua, Nika, je prava lepotica. Ovaj bračni par od 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku.

S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu.

– To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim- rekla je Snežana ranije za „Stori“ i dodala:

Happy Birthday my sweet baby ❤️❤️❤️ @nfemzzz 📷 @fadilberisha

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib) on

– Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

Snežana kaže da njena ćerka obožava da dođe u Beograd.

– Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru.

Happy Birthday !!! ❤️❤️❤️ @nfemzzz 📷@fadilberisha

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib) on

Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost – ističe ona.

(blic.rs / Pulsonline)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close