Posle samog pakla kojeg je doživela: Probudila se U GROBU, ustala i otišla po pomoć!

Budjenje
Foto-ilustracija: Foter/cobalt123

U policijskom izveštaju stoji kako je Hugs, kojeg je policija uhapsila zbog izazivanja saobraćajne nesreće, vikao: „Nećete je nikada pronaći!“

Devojka iz Amerike koja je bila korak do braka, probudila se u plitkom grobu, nakon što je njen verenik pokušao da je zadavi, a zatim zakopa.

Keit Hjug (39) priveden je zbog pokušaja ubistva Stejsi Gvilm, a preti mu doživotna zatvorska kazna. Samo pet dana nakon što se udala za svog dugogodišnjeg dečka, Stejsi (34) se našla u situaciji da je je njen verenik pokušao da je udavi zbog čega je ostala bez svesti.

On je zatim pokušao da sakrije njeno telo, zakopavši ga u plitki grob. Kada se probudila, shvatila je da se nalazi u zemlji, zakopana granjem i liščem. Njen verenik je početkom godine pušten iz zatvora u kojem je proveo tri ipo godine zbog zlostavljanja svoje devojke.

Nakon što je izašao iz zatvora, njih dvoje su ponovo stupili u vezu, a potom je devojka pristala da se uda za njega. U iskazu na sudu, Hugs je rekao da je njegova verenica želela da ga optuži da joj je ukrao novac i da ga pošalje nazad u zatvor.

Groblje-
Foto: Pixabay

– Oboje smo se svađali i vikali. Izgubio sam kontrolu. Želeosam  da prestane da govori ružne reči – rekao je Hugs koji je svoju verenicu zatim uhvatio za vrat i počeo da steže. Pala je u nesvest i srušila se na pod.

– Uhvatila me panika, pomislio sam, šta sam to učinio? Nisam imao nameru da je ubijem. Stavio sam je u žbunje, a preko nje položio nekoliko grana. Osećao sam se grozno, mislio sam da je mrtva te sam otišao- rekao je.

– Ne sećam se tačno svega što se dogodilo. Ustala sam i otišla da potražim pomoć. Moj život više nikada neće biti isti – rekla je Stejsi. Nakon što ju je ostavio, misleći da je mrtva, Hugs je otišao do njenog stana, ispio bocu votke, a potom slupao njen automobil.

– Ne sećam se da sam pio, no kad me policija uhvatila bio sam pijan. Da barem mogu vratiti vreme. Kajem se zbog toga što sam učinio – rekao je. U policijskom izveštaju stoji kako je Hugs, kojeg je policija uhapsila zbog izazivanja saobraćajne nesreće, vikao ‘nećete je nikada pronaći!’

Preti mu doživotna kazna zatvora zbog pređašnjih napada i zlostavljanja. Nalazi se u pritvoru.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)