OTKRIĆE VIKILIKSA Čovek koji je hodao po Mesecu tvrdi: Vanzemaljci postoje i IZAZVAĆE KOD NAS EKSPANZIJU ZNANJA

Šesti čovek koji se prošetao po Mesecu verovao je da će nam vanzemaljci doneti revoluciju kada je reč o globalnoj energiji, ali samo pod uslovom da svet položi oružje.

alien
Foto: Pixabay.com

Kako otkriva Vikiliks, pokojni astronaut američke svemirske agencije NASA dr Edgar Mičel uputio je imejl Džonu Podesti, šefu kampanje Hilari Klinton i bivšem savetniku američkog predsednika, u kome je pisao o vanzemaljskom životu i energiji nulte tačke. Mičel, koji je preminuo u februaru u 85. godini života, bio je poznat po tome što je verovao u život izvan naše planete, ali dokumenta koje je nedavno obelodanio Vikiliks otkrivaju da je bio u kontaktu s visokim zvaničnicima.

„Najhitnije treba da dogovorimo datum i vreme razmatranja obelodanjenja (istine o vanzemaljcima) i energije nulte tačke“, pisao je Mičel u prvom od dva imejla Podesti, 18. januara 2015. „Moja katolička koleginica Teri Mensfild će takođe doći kako bi nas izvestila o najnovijim informacijama o upoznatosti Vatikana s vanzemaljskom inteligencijom.“

edgar-micel
Foto: NASA / NASA

Podesta je i ranije govorio o vanzemaljskom životu, pri čemu je činjenicu da nije obezbedio obelodanjenje dokumenata o NLO označio kao svoj najveći promašaj u 2014. godini. On je još u julu 2008. rekao za „Kerrang“ da je vlada dugo prikrivala istinu o posetama vanzemaljaca: avgusta 2015. Mičel je rekao za „Obzerver“ da posetioci u Rozvelu prate američke vojne aktivnosti u raketnoj bazi „Vajt Sends“, piše „Inverse“.

U dopisima, međutim, izražava zabrinutost da vanzemaljci neće želeti da dođu. „S obzirom na ekstremno rusko mešanje u Ukrajini, verujem da moramo tražiti drugi put ka miru u svemiru i energiji nulte tačke na Zemlji“, rekao je Mičel.

U drugom mejlu od 18. avgusta 2015. upozorio je na opasnost od rata u svemiru i uticaj koji bi on mogao imati na potencijalne vanzemaljske posetioce.

„Zapamtite, nenasilna vanzemaljska inteligencija iz susednog univerzuma pomaže nam da donesemo energiju nulte tačke na Zemlju“, napisao je. „Oni neće tolerisati bilo kakve oblike vojnog nasilja na Zemlji i u svemiru.“

(blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close