Osvojila je 1,5 miliona evra na lutriji i to joj je uništilo život: Platila je momku odmor na Ibici, ali zbog 20 pravila…

lutrija
Foto: Twitter/@janeparkx

Uprkost tome što je od Državne lutrije dobijala finansijske savete ona smatra da joj je pobeda upropastila život

Devojka koja je na lutriji osvojila 1,5 miliona evra razmatra da tuži organizatore nagradne igre jer kaže da joj je novac od nagrade “uništio život”.

Džejn Park iz Edimburga u Škotskoj imala je samo 17 godina kada je 2013. godine osvojila dobitak. Sada poseduje dve kuće i kaže da iako su njeni prijatelji pod stresom jer su loše plaćeni, “nju niko zaista ne razume”.

Kaže da razmatra da tuži Državnu lutriju u Velikoj Britaniji za nemar. Neko njenih godina ne bi trebao da dobije toliki novac.

U to vreme kada je dobila nagradu onda je radila posao za 12 evra po satu i živela je sa majkom. Posle lutrije kupila je sebi Rendž Rovera, dizajnerske torbe, pa čak i dizajnerskog psa, prenosi News.com.au.

Uprkost tome što je od Državne lutrije dobijala finansijske savete ona smatra da joj je pobeda upropastila život.

– Mislila sam da će mi biti 10 puta bolje, a ustvari mi je 10 puta gore. Moj život bi bio mnogo lakši da nisam pobedila – rekla je ona.

Ljudi joj zavide na novcu i na načinu života, ali ona smatra da ništa od toga nije vredno.

– Oni ne shvataju obim mog stresa. Imam materijalne stvari ali pored toga moj život je prazan. Koja je moja svrha u životu? – ističe ona.

Bila je bolesna od kupovine, ali nije mogla da ostvari bilo kakvu vezu, uprkost činjenici što je svoje udvarače obasipala poklonima.

lutrija
Foto: Twitter/@janeparkx

Mediji su dosta pisalo o njenom raskidu sa momkom Konorom nakon što se vratio sa odmora na Ibici 2016. godine.

Ona mu je pre putovanja napravila spisak od 20 pravila koja mora da poštuje dok je tamo, gde mu je posebno naglasila da ne sme da komunicira sa drugim devojkama.

Zabranila mu je da se fotografiše sa devojkama i dodala je da će mu proveriti telefon kako bi videla da li je upisivao neke nove brojeve, prenosi The Sun.

Konorov prijatelj kaže da par nije raskinuo zbog spiska već da su razišli par nedelja posle putovanja, jer više nisu bili na istoj talasnoj dužini.

20 pravila
Foto: Twitter/@janeparkx

(vesti-info.rs/telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close