Novogodišnji horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 25. decembra do 10. januara

horoskop 1
Foto: proprofs.com

Astrolog Sanja Colja čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 25. decembra do 10. januara

OVAN

Ljubav – Pred vama su veoma značajne promene na emotivnom planu. Uskoro vam predstoji period koji će vas naterati da donesete bitne odluke. Ne treba da se plašite da ćete izgubiti slobodu, jer partnera ne poznajete od juče. Ipak, mislite svojom glavom. Posao  – Manjak radnih obaveza ili želja za dužim odmorom imaće za posledicu nedostatak zalaganja, a više opuštanja u ovom periodu. Morate da budete motivisani i istrajete u zacrtanim ciljevima. Zdravlje – Problemi sa prehladom.

BIK

Ljubav  – U poslednje vreme imate problema sa emotivnim partnerom. Muči vas ljubomora i zbog toga ste pod stresom. Znam da imate razloga, ali bilo bi najpametnije da prestanete da trošite energiju na nešto što ne možete da promenite, mada vas izazovi privlače. Posao – Smeta vam nepravedan odnos nadređenih. Nije ni čudo, s obzirom na sav vaš trud i ono što ste postigli. Ovo jeste period borbe, zato ne posustajte. Ukoliko tražite posao, eto prijatnog iznenađenja početkom sedmice. Zdravlje – Neurološke smetnje.

BLIZANCI

Ljubav – Umesto uzajamne razmene ljubavnih strelica, potrebna vam je nečija podrška ili oslonac. Ukoliko ste sami, eto šanse da se od narednog vikenda vratite na nešto staro. Pazite šta pričate pred nepoznatim osobama. Posao –  Imaćete, dragi moji, još jednu šansu da završite nešto što ste započeli pre tri meseca. Situacije koje vam nisu po ukusu, odbijate da čujete i ne dozvoljavate da neko menja vašu poslovnu strategiju i stil rada. Zdravlje – Vitalnost vam je u padu.

RAK

Ljubav – Delujete zadovoljno u društvu voljene osobe, umete da stvorite romantičnu i ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, a sve što se dešava između vas i emotivnog partnera predstavlja lepši deo stvarnosti. Posao – Imate mnogo planova i što je najvažnije, podršku planeta da dobar deo toga ipak i realizujete! Očekuju vas povećani troškovi, zato izbegavajte nova zaduživanja, pogotovo ako već imate neke nerešene dugove. Zdravlje – Tegobe u predelu abdomena.

LAV

Ljubav – Isplatiće vam se sav trud koji ste ulagali u rešavanju jedne zategnute situacije sa osobom koju volite. Sticaj okolnosti izbaciće vas u prvi plan i vi, nakon vikenda, možete da odahnete i uživate. Čuvajte se duhova iz prošlosti.
Posao – Jednu dilemu možete da rešite ako na vreme prikupite prave informacije. Pokušajte da želje i očekivanja saopštite direktno i jasno. Izbegavajte manipulaciju jer vas to udaljava od dobrih rezultata. Nemojte da donosite površne zaključke. Zdravlje – Glavobolja.

DEVICA

Ljubav – U ovom periodu definitivno ste skloni preterivanju. Vaš odnos sa partnerom zaista je kvalitetan i oboje uživate, ali vama su i dalje potrebni novi dokazi ljubavi. Ukoliko nastavite ovim tempom, emotivni partner će se veoma brzo umoriti. Posao – Mislim da vas neće baš sve informacije obradovati. Ako planirate potpisivanje bitnijeg ugovora, učinite to od utorka i te planove nemojte da ostavljate za sledeću nedelju. Obratite pažnju na saradnike i smanjite troškove. Zdravlje – Nemate nikakvih problema.

VAGA

Ljubav – Pokušavate da iz korena promenite nezadovoljavajuću situaciju. Odustanite pre nego što napravite grešku. Voljenu osobu iritiraju vaši isključivi stavovi i nerazumevanje. Dobar dan je subota. Posao – Malo ste se povukli u sebe, što zbunjuje vaše poslovno okruženje. Da ne biste postali žrtva trača, budite otvoreniji za saradnju. Od početka naredne sedmice krećete u otvorenu borbu sa osobom koja pokušava da vam preotme posao. Zdravlje – Nažalost, veliki broj osoba rođenih u ovom znaku imao je problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Ljubav – Ovo je period promena, a najviše će se izmeniti vaš odnos prema ljudima. Bićete otvoreniji, komunikativniji i steći ćete mnogo novih prijatelja. Provodićete mnogo vremena sa ljudima koje volite, a energija koju budete dobili od svojih najmilijih, pomoći će vam da se izborite sa svim izazovima. Posao – Morate da promenite odnos prema kolegi od kojeg vam zavisi napredak jednog poslovnog projekta. Nemojte da se inatite, već izvucite maksimum iz datih okolnosti. Zdravlje – Sve je u najboljem redu.

STRELAC

Ljubav – Hitno su vam potrebne promene na emotivnom planu. Nezadovoljni ste i polako ali sigurno postajete frustrirani. Ukoliko ste sasvim sigurni da svoj odnos sa partnerom ne možete učiniti pozitivnijim, krajnje je vreme da se vaša veza okonča. Posao  – Ambiciozni ste i to vam je uvek donosilo uspeh. U narednih nekoliko dana to će vam biti zamereno od strane saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Nemojte da se upuštate u rasprave. Nemate novca, ali je to prolazno. Zdravlje – Problemi sa kičmom.

JARAC

Ljubav – Ako ste u ljubavi sa zauzetom osobom, rizikujete da propustite  lepe, emotivne momente. Jedna osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje da je nervirate, zato obratite pažnju da situacija ne bi otišla u neželjenom pravcu.
Posao – Niste uspeli da sprovedete svoje ideje u dela, ali to nije razlog da budete ljuti. Ne bi trebalo da svoje frustracije projektujete na one koji su vam uvek pri ruci. Poznati ste po strpljenju i upornosti, zato ne gubite veru u boljitak. Zdravlje – Lakšu kostobolju saniraćete fizičkim vežbama.

VODOLIJA
Ljubav – Ukoliko niste zauzeti, ovo je period tokom kojeg ćete naići na osobu koja će uzdrmati vašu slobodu. Ako ste u vezi, bićete uzdrmani i vi i vaš partner – vi nekim novim emocijama, a partner ljubomorom. Posao – Ovo nije period kada bi trebalo otvoreno da iskazujete svoje ideje i emocije, bar ne u poslovnom okruženju. Budite oprezni, sredina vam nije naklonjena niti su okolnosti takve. Novac uskoro stiže. Lepa vest dolazi kroz sudstvo ili dokumente. Zdravlje – Više spavajte.

RIBE

Ljubav – Osoba koju poznajete i već je dugo smatrate prijateljem, zaljubljena je u vas. Koliko god to bilo neuobičajeno, dopašće vam se ova ideja i oslobodićete se mnogih predrasuda. Očekuje vas radost kroz porodicu. Posao – Ovo nije povoljan period za nove početke, pokušajte da se malo strpite. Čuvajte vredne stvari. Ukoliko planirate veću promenu, sada nemojte ništa da menjate. Pesimistična i depresivna stanja nisu dobra, zato se više smejte. Zdravlje  – Mogući problemi sa sinusima.

(story.rs)