Novak Đoković u centru pažnje na dodeli MTV nagrada!!!

Novak-Djokovic-MTV

Među glavnim zvezdama na crvenom tepihu Evropskih muzičkih nagrada u Milanu bio je i naš teniser Novak Đoković i tamo je izazvao pravu pometnju.

Novak je u poslednji čas uspeo da uskladi obaveze i odgovori na dugogodišnje molbe muzičke televizije i bude gost na ceremoniji.
Čelnici MTV-a već nekoliko godina pregovaraju sa Novakovim timom ne bi li se srpski teniser pojavio među akterima dodeleTakođe, oni su još ranije hteli da odaju priznanje našem teniseru i njegovoj humanitarnoj organizaciji. Kako se ceremonija uglavnom održavala u novembru, Novak je uvek u to vreme bio na turnirima. Međutim, ove godine je pomerena za kraj oktobra, a kako je Novak već bio na kraćem odmoru u Veneciji, odlučio je da se priključi zvezdama poput Džastina Bibera, Farela Vilijamsa i Eli Goulding i pojavi se na dodeli nagrada.

novak-djokovic-mtv

Novak je u Milano stigao nekoliko sati pred izlazak na crveni tepih, gde ga je dočekalo više od 700 fanova. Organizatori su zbog njega morali da izmene scenario ceremonije koja se sprema mesecima unapred, pa će tako Novak i uručiti jednu od MTV nagrada.
Teniser se na pozornici dodele MTV nagrada prvo obratio italijanskoj publici, na italijanskom jeziku, a potom na engleskom:

Možda se pitate zašto jedan teniser dodeljuje MTV nagrade. Ovde sam da slavim muzički svet, a ovo su najbolji hip hop muzičari -objasnio je pre nego što je pročitao ime dobitnice NIki Minaž.
Niki nije bila prisutna na dodeli nagrada, ali se putem video poruke zahvalila Novaku i publici.

(story.rs)