Novak Đoković poželeo fanovima srećne praznike! (VIDEO)

novak
Novak Đoković, foto: Screenshot

Slavni teniser sa svojim kolegama snimio je video čestitku koja je nasmejala fanove belog sporta širom sveta

Naš najbolji teniser već mnogo puta do sada pokazao je da poseduje izuzetan smisao za humor, pa ne propušta nijednu priliku da se našali.

Tako je bilo i tokom snimanja praznične čestitke, u kojoj su učestvovali i Endi Marej, Rodžer Federer kao i druge Novakove kolege iz sveta tenisa, a video ‘iza scene’ naš proslavljeni teniser rešio je da podeli sa fanovima putem društvenih mreža.

– Ovo je taj period godine pun pozitivnih vibracija! Snimili smo zahvaljujući ATP-u, baš u tom duhu prazničnu čestitku i pevali samo za vas! Znate kako to ide, najzabavnije je „iza scene“, pa evo da vidite neke zanimljive detalje i ceo moj nastup! Tačnije da čujete. Mislim da nije bilo loše, s obzirom na to da mi je i pesma bila nepoznata. Kako vam se čini? – napisao je Đoković uz objavljeni video.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

It’s that time of the year when we sing Christmas songs and share positive vibes with people we love! ATP World Tour had this great idea and we were all singing just for you :) Since most of the fun happens behind the scenes, I made sure you get to see my full performance. I thought I did a pretty good job considering I never heard this song before :) What do you think? Ovo je taj period godine pun pozitivnih vibracija! Snimili smo zahvaljujući ATP-u, baš u tom duhu prazničnu čestitku i pevali samo za vas :) Znate kako to ide, najzabavnije je „iza scene“, pa evo da vidite neke zanimljive detalje i ceo moj nastup! Tačnije da čujete 😀 Mislim da nije bilo loše, s obzirom na to da mi je i pesma bila nepoznata. Kako vam se čini?

Posted by Novak Djokovic on уторак 15. децембар 2015.

(story.rs)