NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vas čeka u peridu od trećeg do devetog oktobra

horoskop...
Foto: pixabay.com

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u peridu od trećeg do devetog oktobra – da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Očekuje vas važno putovanje u inostranstvo od kojeg vam zavisi budućnost poslovanja. Na polju ljubavi možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju. Kada je u pitanju zdravlje, ne bis trebalo da imate bilo kakve probleme. Bićete puni energije tokom celog ovog perioda i osećaćete se jako dobro. Preporuka je da se što više možete bavite sportom.

BIK

Možete da se nadate veoma značajnom poboljšanju na polju finansija. Nemate ni jednu brigu na poslu. Kada je ljubav u pitanju možet da očekujete strastvene i zanimljive susrete. Imate dosta energije i pronašli ste svoj unutrašnji mir, dobro se osećate u svojoj koži i nemate veće probleme. Ovaj period je veoma povoljan za sve, pa i za oporavak nakon neke intervencije.

BLIZANCI

Ukoliko ovih dana budete sklopili neki ugovor možete da očekujete da će vam uspeh biti zagarantovan. Odnos sa voljenom osobom je sve bolji, očekuju vas lepi trenuci. Na polju zdravlja bi trebalo da povedete računa o mogućim problemima vezanim za nivo šećera u krvi. Najbolje bi bilo da odete na kontrolu i da se sa svojim lekarom posavetujete na tu temu.

RAK

Možete da očekujete da ćete veoma lako završiti nagomilane poslovne obaveze. Uživate u stabilnoj vezi koju imate i iz dana u dan gajite sve veća osećanja prema partneru. Kada je u pitanju zdravlje, dolazite do vidnog poboljšanja. Ovo je period u kom biste veoma lako mogli da promenite neke loše navike i da pomognete svom organizmu na najbolji način.

LAV

Bilo koji posao koji sada budete pokrenuli može da vam donese sreću, blagostanje i uspeh! Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete sudbinsko poznanstvo sa onim pravim! Generalno se osećate solidno i na prvi pogled nemate većih zdravstvenih problema. Ipak, treba da budete svesni toga da ste u ovoj fazi veoma skloni gojenju i prejedanju, pa povedite računa o tome.

DEVICA

Možete da očekujete priliku da pokrenete privatni posao koji će biti veoma uspešan. Na polju ljubavi nalazite sreću i zadovoljstvo pored trenutnog partnera. Možete da računate na dobro zdravstveno stanje, iako povremeno možete imati manje probleme sa bešikom ili urogenitalnim traktom. Pogotovo muške Device bi trebale da povedu računa na ovom polju.

VAGA

Možete da očekujete da ćete veoma pozitivno rešiti neka administrativna i formalna pitanja. Komunikacija sa voljenom osobom se odvija u željenom pravcu i sve je onako kako treba da bude. Povedite računa ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite cigarete. Mogući su manji problemi sa plućima i bronhijama, kao i sa celim disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete značajno poboljšanje zarade koje će vam konačno izmamiti osme na lice. Na polju ljubavi nema većih promena, stanje je sasvim stabilno. Trebalo bi da povedete računa o mogućim alergijskim reakcijama na određene namirnice ili pića. Najbolje bi bilo da na ovom polju ne rizikujete i da jedete samo hranu proverenog porekla i sastava.

STRELAC

Vreme je da pokrenete važne poslovne poteze koje ste odavno imali u planu. Veoma ste emotivni i potrebna vam je partnerova blizina i ljubav, potrudićete se da je dobijete. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa glavoboljama ili nesvesticom. Ne izbegavajte redovne obroke i potrudite se da dovoljno odmarate tokom dana i noći.

JARAC

Možete da očekujete priliku da naplatite svoje dobre ideje. Na polju ljubavi vam dolazi zanimljiv susret sa osobom koja bi mogla biti zauzeta ili ima neku komplikovanu priču iza sebe. Kada je u pitanju zdravlje, naglašena je sklonost ka porocima i noćnom životu. Potrudite se da ne preterujete i da se malo više posvetite stvaranju zdravijih navika.

VODOLIJA

Dobićete maksimalnu podršku od strane svojih saradnika koji će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje. Možete da očekujete brojne prilike za nova poznanstva i flert. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas rešenje problema koji vas je hronično mučio. Ukoliko ste imali neke smetnje vezane za nervni sistem, one se polako smiruju. Ne brinite.

RIBE

Očekuje vas prilika da dođete do unapređenja koje ste dugo unazad čekali. Na polju ljubavi sve ide onako kako ste zamislili, ostalo je još samo da voljenoj osobi predložite brak. Kada je u pitanju zdravlje, nema naznaka za ozbiljnije probleme. Možete biti sasvim opušteni. Jedino su naglašene manje smetnje sa osetjivom kožom koje možete lako rešiti.

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close