NEDELJNI HOROSKOP OD 21. do 27. novembra: Bikovi, ljubav vam cveta! Device, uživaćete u radu!

horoskop
Foto: Pixabay.com

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u periodu od 21. do 27. novembra – da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Možete da očekujete sasvim solidnu poslovnu nedelju kao i priliku da obavite dosta važnih stvari. Na polju ljubavi je sve stabilno. Kada je zdravlje u pitanju možete da očekujete postepeno poboljšanje i ublažavanje nekog hroničnog problema. Ovaj period je veoma povoljan za oporavak i ozdravljenje, pogotovo ako ste već imali neku manju intervenciju.

BIK

Nećete biti preopterećeni poslom i imaćete dosta slobodnog vremena. Ljubav cveta, a vi ste skloni i preterivanju u romantici. Uživate sa partnerom. Puni ste energije i zdravstvena situacija je jako dobra, pa ne biste trebali da imate veće brige na ovom polju. Eventualno treba da povedete računa o osetljivim očima ali ne bi trebalo da se radi o ozbiljnim problemima.

BLIZANCI

Povoljan je period za kupovinu ili prodaju zemljišta, nekretnina. Kada je ljubav u pitanju, ova faza je veoma povoljna za sve zauzete Blizance jer se odnos sa voljenom osobom može popraviti. Mogući su manji problemi na polju zdravlja, uglavnom vezani za osetljiv stomak ili neke viruse koji se mogu uneti putem hrane. Nemojte da jedete bilo šta što je nepoznatog porekla.

RAK

Možete da se nadate da ćete ostvariti uspeh na poslovnom putovanju. Ako flertujete sa Devicom, tokom ove faze biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Na polju zdravlja biste trebali da povedete računa o respiratornom sistemu, pogotovo o plućima i bronhijama. Lako biste mogli da dobijete neku upalu ili infekciju, pa se ne izlažite faktorima rizika.

LAV

Moguć je manji priliv novca za vas tokom ovog perioda. Kada je u pitanju polje ljubavi, ne biste trebali da očekujete veće promene. Na polju zdravlja nemate naglašene veće probleme ali postoji mogućnost za to da ste vi iz nekog razloga nezadovoljni. Moguće je da biste želeli da regulišete svoju telesnu težinu, a ovaj period je izuzetno povoljan za to.

DEVICA

Imate mnogo ideja i veliku motivaciju, pa sa zadovoljstvom obavljate svoj posao. Na polju ljubavi imate manje dileme i nesigurnosti u vezi sebe i partnera. Zdravlje vam je promenljivo jer ste trenutno prilično osetljivi. Moguće su učestale glavobolje ili manji problemi sa promenom krvnog pritiska, pa bi bilo dobro da povedete računa o tome.

VAGA

Nemojte da dopustite da nervoza koju osećate utiče na vaš posao. Kada je ljubav u pitanju, s vremena na vreme deluje da želite nemoguće stvari. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za promenljivo rasoloženje, nesanicu, kao i povećan stres. Potrudite se da pronađete način da se relaksirate i da se malo distancirate od problema. Važno je da nađete svoj unutrašnji mir.

ŠKORPIJA

Bićete zadovoljni konkretnim rezultatima koje ostvarujete na polju posla. Emotivna situacija je kompleksna jer vam se dopada neko ko vas gleda kao prijatelja. Na polju zdravlja generalno ne biste trebali da imate veće probleme. Moguće je da ćete imati manjih tegova vezanih za reumu ili neke tegobe u vezi kostiju. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete imati dobar odnos sa nadređenima. Na polju ljubavi su mogući manji problemi u vidu distance između vas i voljene osobe. Potrebno je i da povedete računa o osetljivim zubima, desnima, koži i kosi. Moguće je da imate nedostatak nekih vitamina i minerala. Ne bi bilo loše da se u ovoj fazi posavetujete sa svojim lekarom.

JARAC

Moguće je da će vas pratiti faktor sreće tokom cele ove nedelje. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja, avanture i flert. Osećate se generalno jako dobro i nemate zdravstvene probleme. Imate puno energije i prijala bi vam pojačana fizička aktivnost. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za redovne treninge i rekreaciju. Prijaće vam da budete u pokretu.

 

VODOLIJA

Moguće je da ste malo zabrinuti za svoje polje finansija ali nemate realan razlog za to. Kada je pitanju ljubav, muči vas ljubomora iako to teško priznajete. Moguće je da ćete imati manje probleme vezane za bubrege, bešiku i urogenitalni trakt generalno. Moguće su manje infekcije ili prehlada, pa povedite računa o tome da se utopljavate.

RIBE

Očekujete da će poslovni partner pokazati malo više truda i posvećenosti. Na polju ljubavi ste zabrinuti oko ponašanja voljene osobe, koja vam deluje nekako hladno. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su mani problemi sa alergijama. Ako ste već imali takvih tegoba, povedite računa da ne unosite namirnice koje vam provereno smetaju. Ne bi bilo loše i da uradite alergo-test.

Astrolog: Ruža Ružanović

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close