NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi, zašto skrivate osećanja? Lavovi, čemu ta ljubomora? Blizanci, ne uzimajte lekove na svoju ruku!

horoskop p3
Foto: Pixabay.com

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u periodu od 14. do 20. novembra – da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Tokom ove faze možete biti suočeni sa brojnim ograničenjima na poslovnom planu. Kada je ljubav u pitanju imate neke lične nedoumice i nesigurnosti. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za cirkulaciju i krvotok generalno. Pored toga, noge vam mogu biti veoma osetljive, a pogotovo stopala i nožni zglobovi. Moguća je i pojava vode u nogama.

BIK

Imate osećaj da su vas neke kolege izdale i da nisu stale na vašu stranu kada je trebalo. Na polju ljubavi imate pomalo nejasne odnose sa jednom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su pre svega problemi vezani za nervni sistem. Veoma ste osetljivi. Moguća je i pojava grčeva u nogama. Povećajte unos magnezijuma i radite na tome da se oslobite stresa.

BLIZANCI

Možete doživeti pad sa pozicije ili promenu radnog mesta koja bi vas na neki način degradirala. Na ljubavnom planu nemate naglašene veće promene. Mogući su problemi sa bolovima u leđima, ramenima, kao i tegobe vezane za kičmu. Potrudite se da ne uzimate lekove na svoju ruku, već se oko svega konsultujte sa svojim lekarom koji vam može biti od pomoći.

RAK

Važni planovi koje ste imali se odlažu, pa se ne može reći da vas sreća služi u ovoj fazi. Kada je ljubav u pitanju, kao da niste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za povišen holesterol. Smanjite unos masne hrane. Prekontrolišite krvnu sliku, stanje jetre itd. Jako je važno da u ovom periodu povedete računa o zdravlju.

LAV

Zabrinuti ste za svoje polje finansija, moguće je da morate da vratite neke dugove. Aspekti ukazuju na probleme vezane za ljubomoru, kada je u pitanju emotivno polje. Pored toga, na polju zdravlja su naglašene tegobe vezane za urinarni trakt, ali isto tako i za deelo crevo i probavu. Moguće je da ćete prehladiti taj donji deo stomaka pa da tegove odatle dolaze.

DEVICA

Nije povoljan period za potpisivanje novih poslovnih ugovora, pa je najbolje da sačekate ako ste to imali u planu. Deluje vam da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi sa alergijskim reakcijama i osetljivom kožom. Nekim Devicama će i uši biti veoma osetljive, pa je moguća upala srednjeg uha ili nešto tome slično.

VAGA

Imate utisak da gubite tlo pod nogama i da ne možete adekvatno da se organizujete na poslu. Kada je u pitanju ljubav, upali ste u monotonu fazu a pomalo i čeznete za osobom iz prošlosti. Na polju zdravlja su mogući brojni problemi. Ojačajte svoj imunitet, povećajte unos vitamina, kao i namirnica koje sadrže gvožđe. Utopljavate se, pijte čajeve preventivno. Odmarajte što više.

ŠKORPIJA

Nije povoljna faza za bilo kakve poslovne rizike ili nepromišljene poteze. Ne pokušavajte da budete neiskreni prema voljenoj osobi jer ubrzo može otkriti sve. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa kardiovaskularnim sistemom. Redovno proveravajte svoj krvni pritisak i pratite da li vam se javljaju aritmije. Posavetujte se sa svojim lekarom.

STRELAC

Nemojte da prodajete nekretninu u ovoj fazi jer vam sada nije povoljan period za to. Na polju ljubavi su moguće manje razmirice sa bračnim partnerom. Povedite računa o svom stomaku koji je posebno osetljiva tačka sada. Ishrana je od presudnog značaja, pa kako se budete hranili takvo će vam i zdravlje biti. Moguće je da ćete sada dobiti manji višak kilograma.

JARAC

Čuvajte se ako planirate putovanje i ako ne možete da ga odložite. Nepovoljan je period za pregovore. Na polju ljubavi se teško izražavate, krijete svoja osećanja. Kada je u pitanju zdravlje mogući su bolovi u grlu i problemi vezani za sinuse. Pored toga, osetljivi su i disajni putevi, kao i pluća. Izbegavajte cigarete, duvanski dim, gazirana pića, hladan vazduh…

VODOLIJA

Novac vam lako dolazi ali i lako odlazi od vas. Na polju ljubavi tražite sigurnost ali voljenu osobu ne možete da uhvatite ni za glavu ni za rep. Nije vam uvek jednostavno sve na polju zdravlja. U ovoj fazi bi mogli da se pojave neki problemi vezani za hormonske poremećaje ili funkciju štitne žlezde. Ako primetite nešto neobično, idite kod lekara.

RIBE

Vama bi ove nedelje prijalo bolovanje ili odsustvo sa posla. Na polju ljubavi dajete svoj maksimum ali imate osećaj da ne dobijate istu količinu emocija zauzvrat. Mogući su problemi sa učestalim glavoboljama, kao i sa niskim pritiskom. Ne preporučuje vam se da se naprežete, već samo da maksimalno odmarate. Mogući su i problemi sa vidom, kao i vrtoglavicom.

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close