NAJLEPŠI DUŠANOV ROĐENDAN: Evo kako je Crvena zvezda iznenadila dečaka iz Aleksandrovca (VIDEO)

Današnji, naizgled običan dan, jednom zvezdašu iz Aleksandrovca ostaće zauvek u sećanju, jer su mu crveno-beli priredili iznenađenje.

crvena-zvezda-decak-rodendan-
Foto: FK Crvena zvezda

Dušan Petrović, učenik srednje škole „Sveti Trifun“ iz Aleksandrovca, od rođenja se nalazi u invalidskim kolicima. Nedavno je napunio 18 godina, a drugovi i drugarice iz razreda odlučili su da ga iznenade. Dušan je veliki navijač Crvene zvezde, i nije ni sanjao da će njegov klub pokazati da misli na njega.

U saradnji sa razrednim starešinom i Dušanovim drugovima, Crvena zvezda je organizovala susret fudbalera i slavljenika. Pod izgovorom da u Beograd dolaze iz poslovnih razloga odnosno ogledne ekskurzije, celo odeljenje se u jutarnjim časovima zaputilo ka srpskoj prestonici. Tek kada su bili nadomak stadiona „Rajko Mitić“, Dušan je shvatio da mu se sprema iznenađenje, i to kakvo!

Na „Marakani“ je dočekan kako i dolikuje. Nakon posete trofejnom muzeju na stadionu, uručena mu je rođendanska torta, a potom su se pojavili i fudbaleri koji su Dušanu poklonili potpisan dres. U takvim okolnostima, kažu da vreme na našem stadionu protiče nerealno brzo. Ubrzo je usledio i silazak na teren i fotografisanje. Uspomene vredne pamćenja, osmesi koji nemaju cenu.

(Kurir sport)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close