Misteriozni VIDEO iz 1969. godine: Da li je ovo obdukcija vanzemaljca? (VIDEO)

Vanzemaljac

Internet kruže priče da su Rusi već decenijama zna za vanzemaljske civilizacije, deo priče odnosi se na to da se NLO navodno srušio 1969. godine kada je to čula Ruska vojska.

Posle pada letelice, vojska je navodno pronašla mrtvog vanzemaljaca nad kojim je ovom prilikom odradjena obdukcija. Tu je i novi obrt u priči koji daje drugačiju stvarnost.

Sama po sebi, priča ne pravi senzaciju – s obzirom da je dovoljno pokazano u specijalnoj emisiji na televizijskoj mreži TNT sa tajnim dokumentima o NLO-u KGB-u 1998. godine, čiji je domaćin bio glumac Roger Moore. Program predstavlja zanimljiv snimak na kom se navodno srušio NLO i nekoliko minuta videa na kojem se vidi mrtav  vanzemaljac-Alien Autopsy. Međutim, većina ozbiljnih istražitelja NLO fenomena je ocenila slike kao potpunu prevaru.

Ali, ako je sve zapravo bila samo prevara, zbog čega je Glas Rusije – koja trenutno ima 109 miliona slušalaca u 160 zemalja i smatra se jednim od prvih pet radio stanica u svijetu – ponovo aktualizuje priču jer je u blizini grada, Cool u SSSR 10. avgusta, 1989 pao NLO, u kojoj je kao i predhodnim slučajevima bilo mrtvih vanzemaljaca.

(4dportal.com)