MISTERIOZNI GOST: Prošao je pored SPECIJALACA i SNAJPERISTA i ušao u Arenu?

samit beograd
Foto: Marko Todorovic

Prošao je pored brojnog obezbeđenja, specijalaca i snajperista i popeo se na krov odakle je gledao ministre OEBS-a, evo ko je ovaj misteriozni gost

U Beogradu je počeo dvodnevni Ministarski sastanak OEBS, tokom kojeg će glavni grad Srbije ugostiti više od 40 ministara spoljnih poslova, među njima i šefove diplomatije SAD, Rusije i EU – Dzona Kerija, Sergeja Lavrova i Federiku Mogerini i generalnog sekretara Saveta Evrope Tjoborna Jaglanda.

Ovaj Samit koji će ući u istoriju po rekordnom broju učesnika otvorio je srpski šef diplomatije Ivica Dačić, a prvi od govornika koji se obratio skupu bio je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

samit u beogradu
Foto: Marko Todorovic

Pored slike doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita koji je dominirao danas u Kombank areni i u koga su morali svi SVETSKI MOĆNICI morali da gledaju tokom trajanja Samita OEBS-a, ovaj sastanak obeležio je i jedan gost koji je mimo protokola ušao u Kombank arenu.

Na ovu stvar ukazala nam je na Tviteru potpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović, a za pravo radi se o golubu koji je posmatrao sve ministre OEBS-a sa visine.

– Golub je simbol mira – napisala je Vukomanović na svom Tviteru.

(Telegraf.rs)