MISTERIOZNA DRAMA U AVIONU: Stjuardese i putnici padali u NESVEST, niko ne zna zašto!

stju
Foto-ilustracija: Profimedia

Jedna stjuardesa je pala u nesvest. Spustila je ruke i srušila se. A onda su i ostale počele da se žale da im nije dobro – kaže jedan od putnika koji se zatekao na letu

Nepoznata bolest srušila je više od pola posade aviona Amerikan Erlajnsa na letu iz Londona u Los Anđeles. Čak sedam od 13 članova posade zarazilo se misterioznom bolešću usred leta tako da se avion okrenuo oko Islanda i vratio u London. Po sletanju na aerodrom veći broj putnika požalilo se da im nije dobro.

Na samom letu bilo je 188 putnika, a Britanac Alan Grej za Dejli mejl opisao je neviđenu paniku iznad okeana.

– Jedna stjuardesa je pala u nesvest. Spustila je ruke i srušila se. A onda su i ostale počele da se žale da im nije dobro. Pilot je nakon toga rekao da ne želi da rizikuje i da se vraćamo u London. Zavladala je velika panika, nismo znali što se događa – rekao je Kris Evans.

Sličnu priču imao je Li Gun.

putnik 1
Foto: AP

Leteli smo oko dva i po sata, prolazili smo kraj Islanda, kada je neko od osoblja istrčao iz kabine i u panici vikao – ima li ovde doktora? Ubrzo su se upalila svetla i nastala je čitava gungula, ubrzo sam shvatio da nije u pitanju samo jedan hitan slučaj, nego više njih – kaže on.

Po sletanju u Londonu putnicima je bilo zabranjeno da izlaze iz aviona. Brojne lekarske ekipe su se skupile i putnike su odveli u bolnicu.

Iz Amerikan Erlajnsa su potvrdili incident, ali nisu detaljno obrazložili o čemu se radi.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Close