MAČKE VIDE ZLE DUHOVE PO KUĆI: Evo kako se tada životinja ponaša!

cat
Foto: Pixabay.com

Ako vidite mačku da dugo sedi u jednom delu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova. U takvim situacijama je preporuka zapaliti pelin i zadimiti kuću.

Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada s njim deli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu kako su čarobne životinje.

Na primer, strahujete li od uroka ili se bojite kako vam neko želi nešto loše, tada mazite svoju mačku s obe ruke, mazite joj levu šapu pa nastavite do repa.

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvaće i sve ukućane.

Zanimljivo je kako ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mestima gde je najviše negativne energije. U Rusiji postoji ritual da pre useljenja u novi dom, u njega najpre puste mačku. Ona tada eliminiše negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu. Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama.

Jačina moći zavisi o tome kojoj vrsti pripada. Pa se tako veruje da mačke Perzijske, Sphink, Rek i munchkins rase imaju duplo više magičnih i iscjelitelhjskih sposobnosti u odnosu na druge.

crna-macka-prokletstvo-bacanje-kletve
Foto: pixabay.com

 

(24sata.hr/Stil/Vesti-info.rs)

Close