Luksuzna kuća za 1.000 evra: Montira se za vikend, može da stigne pravo na vašu adresu!

montaža
Foto: Facebook / archedcabins

Kompletnu kuću proizvođači šalju na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela

Sve više porodica se odlučuje za ove alternativne kuće – kolibe.

Veoma su jednostavne za izgradnju, a ne koštaju previše!


Kompanija archedcabins.com iz Sjedinjenih Američkih Država, šalje kompletnu kuću na vašu adresu u osnovnom paketu sa sve spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafonima u obliku panela.

Ove kuće su savršene, jer su jeftine, brzo se montiraju i imaju sve što zadovoljava osnovne potrebe stanovanja.

Cene se kreću od 1.000 evra za najjeftiniji model, do najskupljeg koji košta 12.000 evra. S obzirom da najskuplji model ima je 84 metra kvadratna, 4 spavaće sobe i 2 kupatila, to i nije tako velika cena!

Ova kompanije može lako da prilagodi budući dom vašem ličnom ukusu na osnovu fotografija koje im pošaljete, i na kojima im predstavite kakve kuće volite.

Iako je krajnji cilj ovih objekata da postane dom, manji modeli (4 kvadratna metra) mogu da se koriste kao skladišta ili čak kao džinovske kuće za vaše kućne ljubimce. Mogućnosti su beskrajne.

Da li biste kupili kuću poput ove za 1.000 evra?

(Stil.kurir.rs)

10 komentara na Luksuzna kuća za 1.000 evra: Montira se za vikend, može da stigne pravo na vašu adresu!

  1. to je na žalost samo za amere…., dok bi oni to poslali ovdje , pa dok se plati transport, carina , porez , svi papiri i priključci ode cijena nebu pod oblake……i to ako imaš parceluc + troškovi za temelje i projekt temelje i montaže….

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close