LJUBAVNI HOROSKOP: Ovo su znakovi koji će se pomiriti sa bivšima …

horoskop
Foto: Pixabay.com

Da li ćete staroj ljubavi pružiti novu šansu?

Nije svaka veza večna i mnoge se završe mnogo brže nego što bismo to želeli.

Ljubav je čudna i ako je u pitanju ona prava, spremni ste da mu pružite drugu šansu. Ipak, nisu svi znakovi isti.

Ovan

Nije potrebno puno vremena da vaš bivši shvati da je napravio veliku grešku kada vas je pustio, a deo toga odnosi se i na lakoću sa kojom ste nastavile dalje.

Bik

Ne vidite nikakav razlog da pređete preko svih loših stvari koje su se u vezi desile. Nikada vam ne bi odgovarala i vi to znate jer ste se pripermali za kraj nekoliko meseci.

Blizanci

Raskinete, imate neverovatan seks, ponovo se pomirite i tako u nedogled. Kada neko raskine sa vama, sebi postavljate izazov da ga ponovo vratite u svoj život.

Rak

Raskidi vas bukvalno unište i potrebno vam ej puno vremena da ih prebolite. Poslednja stvar koju u životu želite jeste da imate bilo šta sa bivšim. Želite čist rez i da potpuno zaboravite na njega.

Lav

horoskop
Foto: Pixabay.com

Ne možete da verujegte da vas je pustio. Da li je slep? Zar ne vidi koliko ste neverovatni? Ako ste vi započeli raskid, onda je trebao da se više bori za vas jer nikada neće naći osobu kao što ste vi.

Devica

Ne možete da shvatite kako je mogao da vas tako povredi. Pokušali ste da budete savršena devojka i pružali ste mu sve što je ikada mogao da poželi. Ipak, jednostavno vam nije bilo suđeno.

Vaga

Ponašate se kao da se ništa nije desilo i da se stvari odvijaju baš onako kako ste zamislili.

Verujete da ćete na ovaj način preboleti raskid jer ste svesni da se više nikada nećete pomiriti.

Škorpija

Vratićete bivšeg u svoje naručje, a ako to nije moguće, onda ćete mu se osvetiti. Ne želite da pribegavate osveti, ali vam jednostavno ne odgovara kada vas neko šutne.

Strelac

Ne želite da previše plačete nad prosutim mlekom. Vaša veza je bila zabavna i sada je sve gotovo. Došlo je vreme za nešto novo.

horoskop
Foto: Pixabay.com

Jarac

Iskreno, znate da nije bio za vas, ali niste hteli da ga povredite i zato ste ostali u vezi. Sada ste slobodni da pronađete onog pravog i napokon budete u savršenoj vezi.

Vodolija

Sve dok ne morate da analizirate svaku emociju i grešku koja je napravljena u vezi, bićete u savršenom redu.

Nema potrebe da trošite energiju na analizu stvari koje su gotove.

Ribe

Ako želi da vam se vrati, to je sasvim u redu. Uvek ste spremni da ljudima pružite drugu šansu, a to uključuje i bivšeg.

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close