Horoskop za utorak, 5. septembar

horoskop p.1
Foto: pixabay.com

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.

BIK

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podležite atmosferi, držite se svog tempa i dan će proteći u miru.

BLIZANCI

Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preteranog tenziranja rešavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični, uvideli biste da je vaš stav prestrog i tvrdoglav.

RAK

Previše značaja pridajete ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj vezi ništa ne nedostaje.

LAV

Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili od njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

DEVICA

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni da, ako to učinite, nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

VAGA

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

ŠKORPIJA

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se pojačava, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzija koje su zavladale.

STRELAC

Dan je obeležen neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, pa vaše probleme rešavaju nepoznate osobe.

JARAC

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.

VODOLIJA

Mnogo energije trošite da savladate nervozu koja vas je obuzela. Čini se vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je, po vašem mišljenju, potpuno nezdrava. Na kraju, uspešno pronalazite način da se rešite svega što ne pripada vama. Ne bežite od obaveza.

RIBE

Preokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas, pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima čije rešavanje nije na vama. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja koji se, najverovatnije, nalazi u inostranstvu.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close