Horoskop za utorak, 30. maj 2017. godine

horoskop-uran
Foto: Pixabay.com

Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja

OVAN

Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu gde najmanje očekujete.

BIK

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete dugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

BLIZANCI

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi, a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.

RAK

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

LAV

Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna 2017. godine

DEVICA

Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni.

VAGA

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

ŠKORPIJA

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

STRELAC

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

JARAC

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

VODOLIJA

Vraćaju vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako u svemu budete iskreni.

BRITANCI ĆE OSETITI BES PRIRODE: Superoluja preti da sprži ovu zemlju, a odbrana nepostoji (VIDEO)

RIBE

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, biće vam potrebno mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

(Novosti.rs/astrosvastara.com)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close